Lehet valami bajom ebből?
Figyelt kérdés
Haverommal fogadtunk és én veszitettem.A fogadás miatt meg kellett innom 2 liter vizet egyszerre.Megittam.Nagyon fáj a hasam tőle :S:S Mikorra fog kb elmúlni?Iszonyatosan fáj,de hányingerem nincs.
F/14
2011. jún. 20. 15:41
1/12 anonim válasza:
Állj a wc elé de most rögtön. Ha kipisáltad és nem múlik a fájdalom akkor van baj. 18/F
2/12 anonim válasza:
menj pisilni, igen lehet bajod belőle, pl vízmérgezés
3/12 anonim válasza:
Bizony, vízmérgezésről még nem hallottál. :-(
4/12 A kérdező kommentje:
azóta kétszer is voltam WC-n de semmi :S
2011. jún. 20. 15:49
5/12 anonim válasza:
Hátt..naponta kellene meginni annyi vizet,nem egyszerre :D de egyetértek az előttem szólókkal..nem csak úgy van az
6/12 anonim válasza:
Menj el most az orvoshoz, ha tényleg vízmérgezés, akkor azonnal kezelni kell.
7/12 A kérdező kommentje:
És ott mit fognak velem csinálni?
2011. jún. 20. 15:59
8/12 anonim válasza:
Adnak rá kezelést, ha valóban az.
Ezt olvastam a neten:
Akut vízmérgezésnél:
elektrolitokat tartalmazó intravénás folyadék,
• gyógyszeres kezelés, mely során a vízmérgezés tüneteit (fejfájás, hányás, stb) kezelik;
• hormon injekciók (pl. Addison-kór esetén).
9/12 anonim válasza:
Ez lemaradt:
Amennyiben betegség vagy gyógyszer okozta vízmérgezése van, az orvos a folyadékbevitel csökkentését fogja javasolni, hogy a vér nátriumszintje emelkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!