Aranyér mikor múlik el? És mit lehet ellene tenni? Most már mindig ki fog jönni?
Heló
Kb 3 napja éreztem először, most már egyre rosszabb, fáj, érzékeny, viszket nagyon nagyon rossz.Eléggé kint van, ma pl leültem a kádba fürdés közben és hirtelen olyan érzés volt mintha komolyan mondom kiszakadt volna. Tudom hogy nem szakadt ki, de annyira kijött, mert furán ültem le vagy nem tudom. Meleg vízben szoktam ülni, mert úgy olvastam hogy ez enyhíti. Ma este már kentem rá Reparont, itthon találtam és olvatsam hogy ez jó rá. Mennyi idő amíg elmúlik? Remélem minél hamarabb mert komolyan mondom ez valami iszonyú! Akadályoz mindenben... Most már mindig ki fog jönni ? Mi az ami segíti az elmúlását? Az a baj hogy én csak 19 éves vagyok és már ilyen gondom van.
Légyszives segítsen valaki.
19/F
Szia!
Az aranyér is, mint a legtöbb nyavaja, hajlam, és életmódfüggő. Az életmódon itt a táplálkozást értsd. Egyél olyan kaját, ami nem áll össze benned, laza legyen a székleted. Minden nap azonos időben végezd el a nagydolgodat, ne szorongasd napokig. Ez a legfontosabb. A kezelése jó a reparon kenőccsel. Magydolog után megmosni langyos vízzel, bekenni a kenőccsel. Ha nem gyógyul orvoshoz fordulhatsz. Lézeres kezeléssel annyi mint egy szálka kihuzása. Semmit nem érzel belőle. De ha nem vigyázol a kajával, ugyanugy visszajön.
Köszönöm a válaszokat! Hálás vagyok nektek!
Még azt esetleg meg tudná mondani valaki hogy kb mikorra múlik el? Az étkezésre odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!