Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aranyér mikor múlik el? És...

Aranyér mikor múlik el? És mit lehet ellene tenni? Most már mindig ki fog jönni?

Figyelt kérdés

Heló

Kb 3 napja éreztem először, most már egyre rosszabb, fáj, érzékeny, viszket nagyon nagyon rossz.Eléggé kint van, ma pl leültem a kádba fürdés közben és hirtelen olyan érzés volt mintha komolyan mondom kiszakadt volna. Tudom hogy nem szakadt ki, de annyira kijött, mert furán ültem le vagy nem tudom. Meleg vízben szoktam ülni, mert úgy olvastam hogy ez enyhíti. Ma este már kentem rá Reparont, itthon találtam és olvatsam hogy ez jó rá. Mennyi idő amíg elmúlik? Remélem minél hamarabb mert komolyan mondom ez valami iszonyú! Akadályoz mindenben... Most már mindig ki fog jönni ? Mi az ami segíti az elmúlását? Az a baj hogy én csak 19 éves vagyok és már ilyen gondom van.

Légyszives segítsen valaki.

19/F

2011. jún. 19. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az aranyér is, mint a legtöbb nyavaja, hajlam, és életmódfüggő. Az életmódon itt a táplálkozást értsd. Egyél olyan kaját, ami nem áll össze benned, laza legyen a székleted. Minden nap azonos időben végezd el a nagydolgodat, ne szorongasd napokig. Ez a legfontosabb. A kezelése jó a reparon kenőccsel. Magydolog után megmosni langyos vízzel, bekenni a kenőccsel. Ha nem gyógyul orvoshoz fordulhatsz. Lézeres kezeléssel annyi mint egy szálka kihuzása. Semmit nem érzel belőle. De ha nem vigyázol a kajával, ugyanugy visszajön.

2011. jún. 19. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak a hemo clin kenőcs vált be, a kaja nagyon fontos, nem szabad sokáig a wc-n ülni és gáttornát is javasolom. a hemo clin megelőzésre is jó, és klassz feje van, könnyű használni.
2011. jún. 20. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem távolítatja el műtétileg végleg,amit én nem szeretnék nekem külső van,a fenéken kívül és oda figyel a táplálkozásra,mozgásra akkor tűnetmente tud lenni,ha előjön és csípne,viszketne időnként akkor meg kenőccsel helyre lehet hozni:Reparon kenőcs elég jó
2011. jún. 20. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hálás vagyok nektek!

Még azt esetleg meg tudná mondani valaki hogy kb mikorra múlik el? Az étkezésre odafigyelek.

2011. jún. 20. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem "elmulik". Rajtad áll. Ha azonnal átállsz másfajta étrendre, rendezed a székletedet, akár egy-két napon belül. De ahogy rosszat cselekszel vele, kezdődik előlröl. Hisz naponta használnod kell. Csak rajtad áll, hogyan!
2011. jún. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!