Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem fog megnőni a péniszem?

Nem fog megnőni a péniszem?

Figyelt kérdés
Itt mások azt kérdezik .hogy 13 évesen normális a ha 15 cm a pénisze én még 10 nek is örülnék.Lehet hogy mág nem kéne méregetnem de mindenkinek nagyobb.Az enyém normálisan 3 cm merevedve pedig 7.MIt tegyek?
2011. jún. 18. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Más fiúkkal összeméregetni? Hm? Minek. Szerintem a farkat nem azért találták ki, hogy egymás közt mutogassátok. Persze, ki tudja, bizonyára van, aki attól izgul be.
2011. júl. 19. 00:44
 12/13 anonim ***** válasza:

sziaszok!!

én 12 éves vagyok és 5 és fél cm merevedés nélkül merevedéssel 8-9 cm

és minden hónapban nő 1-2 milimétert

2011. aug. 31. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:

A kukacodnak van még bőven ideje nőni! Ne aggódj még azon, hogy mekkora. 16-18 éves kor körül már érdekelhet, de addig van még 3-4-5 éved!

Én pl. későn érő típus voltam, így előbb volt már spermám, mint elkezdett szőrösödni a szeméremdombom. Gondolhatod, hogy nem lehet pár centinél hosszabb, mint egy átlag gyerek méret. Nincs a kettő összefüggésben.

2011. szept. 16. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!