Fokhagyma = erős, intenzív erekció?
..."aki egészségesebben szeretne élni! :)"
Hát, ha ezen múlik, hogy kávészemeket és fokhagymát kell rágcsálnom naponta... Inkább kihagyom, köszi! :D
A p(aleszt)ina is büdös, mégis jó:)
A természetes anyagok sokat javítanak az ember szervezetén. Kapszula helyett élőben hagyma és fokhagyma, akinek ez büdös, annak gond van az életszemléletével.
Nem értem mi a lófsznak nekiesni a kérdezőnek. A fokhagyma igenis nagyon egészséges. A legjobb természetes antibiotikum, kiváló értisztító hatású, az összes szakirodalom órákat zengedez róla. Mi is szoktunk fokhagymázni. A titok? Egyszerre. Akkor nincs büdösségi probléma :)
A fokozott erekcióról és nemi vágyról eddig nem hallottam a fokhagymával összefüggésben. De ezt el tudom képzelni, hogy ha valami hiánybetegség vagy egyéb, kisebb probléma eddig némileg gátolta a libidódat, akkor a fokhagyma általános roboráló hatása miatt erre is kedvezően hathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!