Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ez a herémmel? 14/F

Miért van ez a herémmel? 14/F

Figyelt kérdés
nem tom egy két napja olyan furcsán érzem a jobb herémet. nem fáj csak érzem hogy ott van. régebben nem volt ilyen. Megnéztem hogy nem-e vagyok talán hererákos. de szerintem nem, nincs méretbeli elváltozás, súlyra se különböznek, és csomó sincs raja.
2011. máj. 30. 16:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó de tényleg ilyen korán már lehet hogy azom van? De az nem fájással jön ki, nekem nem fáj, csak megnyomódott valószinü, de már enyhül is
2011. jún. 1. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Na azért nem túl sok 14 éves here rákos van,ne túlozzuk el egyből.

Az is lehet,hogy a mellékheréjét érzi mert most kezdett a nővekedése,fejlődése felgyorsulni és az egyik here mindig is nagyobb mint a másik.Persze nem urológus a körzetije,de át tudja tapogani őt is a heréket,ezt én úgy mondom,hogy ellenző vagyok ilyen vizsgálatoknak ha nem beleegyzéssel történik bárhol is legyen az.

Szerintem nincs semmi baj,hisz írtad hogy hipohonder vagy,azok meg mindent beképzelnek maguknak,érzenek,felfedeznek valamit és már a legrosszabbra gondolnak.De ha annyira parázol 14 éves kortól beutaló nélkül egyedül,haverral is mehetsz urológiára,vagy a saját orvosod is továbbra is meg tudja nézni.De szerintem eltúlzold.Ha pár nap múlva még mindig furcsálanád a heréd akkor menj urológushoz,vagy körzetihez.

2011. jún. 1. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne menj orvoshoz. Nem lesz semmi baj. Amit érzel azt csak beképzeled.
2011. jún. 1. 20:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Figyeljetek! az nem lehet hogy az van hogy most hogy jön a meleg és a herém megereszkedik(mint általában fürdéskor). es az olyan furcsa?
2011. jún. 2. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
De a hideg-meleg hatásra is másképp reagál a here,sőt az egész pénisz,és be is képzeled a betegséget,ezt ki kell verned a fejedből és mivel hipohonder vagy inkább a megelőzésre és az önvizsgálatra összpontosítanod és elkergetned ezeket a negatív gondolatokat.
2011. jún. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!