Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves srác vagyok és baj ha...

Da97 kérdése:

14 éves srác vagyok és baj ha kb 2 percen belül elélvezek maszti közben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 20:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat
2011. máj. 24. 06:44
 22/26 anonim ***** válasza:
23 vagyok és én is elmegyek, ha akarom 20 mp-en belül. Meg én nem tudok nagyot lőni, valószínű nincs nyomás alatt a rendszer. :-)
2011. máj. 26. 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Persze, mert 20 másodperc alatt nincs ideje a szervezetednek váladékot termelni.
2011. máj. 26. 21:46
 24/26 anonim ***** válasza:

akkor egy normális válasz a sok szemét közt:

alapvetően baj

nem hajt a tatár, ennyire nem kell rohanni

csináld lassan, élvezettel, ne csak huzogasd a kukid mint a gép

ismerd mega tested, fogd máshogy, marokra, kát ujjal, masszírozd a golyóidat, próbáld meg úgy, hogy a farkadhoz hozzá sem érsz

és amikor érzed már, hogy elsprickolnál - lehet érezni - akkor iktass be egy kis szünetet

az egészet el kellene húznod, úgy 15-20 percig, minimum

2011. máj. 26. 23:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 14 évesen egymás előtt veritek közös masztipartin, még nem leszel b*zi. Még akkor sem, ha egymásnak veritek ki. Akkor sem, ha közben nézed, mit csinál a másik.
2011. máj. 26. 23:24
 26/26 anonim válasza:
Énis 14 vok és nekem változó ha anyáék sietnek haza és már az utolsó pillantba veszem észre akkor siesek nekem is megvan 2 percen belül de ha ráérek akkor meg 20 perc laza ne verd gyorsan :D
2011. máj. 27. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!