Ez micsoda? Mire lehet számitani? Szélütés? Akkor milyen fajta?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: A nagypapám 75 éves,nagyon jól bírta magát,hétvégén látogattam meg, szuperul elvolt, mint kb én, aki 20 éves vagyok.(futni is szokott amikor siet valahova,,jól birta magát.)
Valószinű hogy szélütést kapott az éjjel, mert nem tud járni, tolókocsiba is pakolták rögtöna kórházban, de mentálisan ép,történelem, földrajz továbbra is tud mindent, a viselkedése sem változott csak nem tud járni.
Ez nagyon durva?
Aggódom érte...
20/F
2011. máj. 23. 15:09
1/5 anonim válasza:
A diagnosztizálást bízd az orvosokra.
2/5 anonim válasza:
75 éves. Örülj, hogy csak ennyi baja van.
3/5 anonim válasza:
Az orvosok valószínűleg megtudják mondani mi okozta a problémát! Okozhatta egy enyhe agyvérzés, vagy bármi...
4/5 anonim válasza:
15:10
Ott a pont. Ezt nem a mi kompetenciánk megítélni.
5/5 A kérdező kommentje:
Csodàlatosan felépült néhàny hònap alatt, agyvérzése volt. Sokat kerékpàrozott, sétàlt. Sajnos a héten hirtelen elhunyt, 81 évesen.
2016. dec. 22. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!