Mitől van az, hogy folyamatosan izzadok?
Figyelt kérdés
Az a durva,hogy elég ha kint vagyok a napon és nem csinálok semmit,mindig leizzadok és állandóan(lehet most sokan kinevetnek),de a fejem lesz verejtékes....hiába van rajtam póló a hátam vagy testem semmi,csak a fejem...
Mi lehet ennek az oka és mivel tudnám megoldani,nem vagyok kövér sem,és volt már hogy álltam a buszmegállóban és háromszor akkora emberek voltak körülöttem és semmi bajuk nem volt én meg főttem mint ha muszáj lett volna...
A válaszokat előre is köszönöm.
2011. máj. 23. 08:55
1/5 anonim válasza:
1. meleg
A szervezet védekezési reakciója a túlmelegedés ellen. Ha nem izzadnál, meghalnál.
2. vesebetegség
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de akk nincs rá semmi megoldás,mert elég kellemetlen így menni bárhova,hogy folyamatosan verejtékezik a homlokom..:(((((((?????
2011. máj. 23. 10:44
3/5 anonim válasza:
Nincs rá megoldás.
Max ecetes balta...xD
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,majd kipróbálom,hátha segít...XD
2011. máj. 23. 16:29
5/5 anonim válasza:
Elvileg van rá megoldás, mivel ha vesebetegség, ahogy mondták, az valószínű gyógyítható, és eltűnnek a tünetek. Sztem keress fel egy orvost, remélhetőleg segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!