Mi lehet ez a férfi nemi szervemen? (Két kérdés is van a leírás-kérdésben! ) Bővebben tovább!
A péniszemen van 2-3 (illetve körülötte több apró amit tényleg csak nagy fénynél nagyon közelről látni) fehér/bőrszínű pötty, méretre mint egy "kiesbb" pattanás.
A tetején helyezkednek el pont, persze kívül a bőr tetején. Már egy fél éve kb. ott lehetnek. Én 19 éves vagyok. A hímveszőm alsó részén is szokott lenni nagyobb fehér pattanás szerű dolog de az mindig el is tűník pár nap alatt teljesen. Ezek viszont a hímveszőm tetején nem. Viszont ilyesmi volt TALÁN az arcomon egyszer meg a kezemen és kinyomtam fáj, vérzett, eltűnt.(1-1db volt csak) Ez is az a nehezen kinyomható pattanás ami vérzik és több idő mire nyomás után szép állapotba kerül, vagy valami zsírmirigy vagy miket olvastam itt? (Biztos valami vírusos dolog ha körülötte nagyon picik "képződmények" vannak. De néha észre sem veszek egyet sem, van amikor az az 1-2 pötty is alig észrevehető bőrszínű, van mikor meg kicsit nagyobb és fehérebb.)
Viszont már fél éve legalább ott vannak és érdekelne, hogy pontossan micsoda ez, és hogyan lehet eltűntetni.
Alapossan meg szoktam mosni szappanal mindennap, viszont itt jön egy MÁSIK kérdés is, lehet összefügg... Mikor WC-zek utáa csöpög egy 20 percig hébe-hóba. Ha leülök és hitelen felállok utána kijön egy pár csepp. Olvastam ez az izom miatt lehet, hogy nem tud ellazulni teljesen. Na és ezért néha oda-oda gyúlok, félek, hogy valami átment ezért a kezemről.
Nagyon várom a válaszokat és előre is köszönöm!!
A két kérdés mellé még kettőt írnék.
- Ha egy kicsit eres, vagy a hímvessző közepén van egy nagyobb "ércsomó" azt valahogy el lehet tűntetni, hogy szép "sima" legyen?
- A bal here "alján" egy kis dudor, csomó, bütyök. Ez a mellékhere igaz?
én is faggyúmirigyre gondolnék, na csak azok elvileg nem csak fél éve vannak ott
viszont ezeket ne akard nyomkodni, mert nem pattanás, ezt nem tudod eltűntetni
létezik erre egy olyan megoldás, h lézerrel szépen leégetik, na de tényleg ezt élőben kellene megmutatnod bőrgyógyásznak, mert így webdoki is csak találgatni tud
Hát igen, az biztos, hogy eltávolítható. De már elég régóta nem változik semmit és végülis nem annyira zavaró. Ha valami változik akkor orvoshoz fordulok, de így lehet magától is elmúlik.
Egyéb tippek a többi dologra? :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!