Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 12évesen ( fiu vagyok ) lehet...

12évesen ( fiu vagyok ) lehet magömlésem?

Figyelt kérdés

Nem az amikor alszok , hanem amikor én akarom csinálni.

Ha nem lehet , általában hány éves kortól jön meg ?

(csak normális kommenteket kérek)

2011. máj. 18. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Előváladék,de már abban is lehet némi sperma,ez azt jelenti hogy jó uton jársz és nem sokára lesz spermád is,de a spermának 16 éves korra kell megjelenie,ha addig nem történe meg,amit kétlek olyankor kell orvoshoz menni

A spontáán magömlés nem csak éjszaka hanem nappal is megtörténhet,ami kellemetlen tud lenni.Ha meg te magad akarod előidézni,akkor azt maszturbálásnak hívjuk,a makkon lévő bőr húzogatod óvatosan fel-le,ennyi

2011. máj. 18. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Okés :D :D
2011. máj. 19. 07:35
 13/18 anonim válasza:
Én 13 éves koromban megpróbáltam "kiverni" és sikerült. És aznap este jött még egy magömlésem is utána álmomban. Ha sürgetni szeretnéd próbáld meg kiverni, nekem használt.
2011. máj. 19. 11:14
 14/18 anonim válasza:
14 vagyok és még mindig nincs de talán közre játszik azis nálam hogy alacsony és sovány vagyok. de én is 12-13 éves koromban kezdtem el manszturbálni, ha szerencséd van és nem vagy csont és bőr (mint én) akkor lehet hogy nem sokára lesz neked... :D
2011. máj. 19. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez minden fiúnál változó, de van, akinek csak 14-15 évesen történik meg először, de pl. Páromnak elmondása szerint már 10-11 évesen volt.

Ha jólesik, játssz magaddal nyugodtan odalent, egyszer úgyis megtörténik. :) De az is lehet, hogy először éjszaka, álmodban fog megtörténni.

26/L

2011. máj. 19. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amig mág nincs mit takarítani, de orgazmus már van :D
2011. máj. 19. 18:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Okés :D
2011. máj. 19. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!kb nekem is ilyen korban jött meg, de csak az a fehér előváladék izé és azóta recskázok hogy este ne legyen ilyen malőr :P
2011. jún. 20. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!