Mit ajánlatok a pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Unom már,hogy álandóan kozmetikushoz kell járnom a pattanások,és miteszerek miatt.Vannak krémeim meg hasonlók de nemhat semmi.nemtudnátok valami bevált módszert?2009. márc. 13. 10:01
11/13 anonim válasza:
A cink szedése jó a pattanás ellen! A pattanás ugyanis sokszor a cink hiánya miatt van.
Amikor én régen pattanásos voltam ezen felül a következő étrend segített:
-elhagytam az étrendemből a húst, tejet, sajtokat, tojást
-elkezdtem sok nyers gyümölcsöt és zöldet enni
-méregtelenítettem léböjttel, szaunával
Ez nálam nagyon gyorsan segített, pár hét alatt tiszta lett az arcom.
Pattanás ellen nagyon jó még a propolisz-tinktúra is!
12/13 anonim válasza:
Én gyógyszert ajánlanék leginkább, neve: Sotret. Hasonló mint a roacuttan. Sok mellékhatása lehet, de elég ritkán jönnek ezek elő. Én magam is átestem egy ilyen gyógyszeres kezelésen és 3 hónap alatt teljesen rendbehozta a bőrömet. Nálam mellékhatásként fáradékonyság jelentekezett, de nem vészes. Viszont tudtommal ezt a gyógyszert csak a pubertáskor után, vagy annak a végétől lehet alkalmazni. Receptköteles, bőrgyógyász irja fel.
13/13 anonim válasza:
én mc'donaldsos zacsit ajánlanám a figyelmedbe:) tudsz kivágni rajta lyukat a szemednek meg orrodnak esetleg még a szádnak is:) de amúgy meg hogy lehet ilyet kérdezni? nyílván jó pár oka lehet annak,hogy miért van sok pattanásod.és nyílván ki kell deríteni ,hogy a sok okból melyik miatt.ha ez ki van derítve nyílván azt az okot megszüntetni.neten keresztül senki nem tudja neked ezt kideríteni.de kb ennél a kettőnél lehet elkezdeni amiket írtak: a táplálkozásod(pl én úgy tudom,hogy az olajos magvak pl szotyi,tökmag ezek nagyon nem jók nagy mennyiségben)nyílván nem ezeken élsz ez csak úgy egy példa. meg ha 10en éves vagy lehet 20on évesen is még ez a hormonos dolog is teljesen elképzelhető.és itt mindenki írja a jótanácsot ,hogy ilyen ápoló olyan gyógyszer stb.fölösleges értelmetlen pénzkidobás és fölöslegesen mérgezed magad.nem az a lényeg,hogy megtaláld mivel tudod elmulasztani hanem az hogy megtaláld mitől van...hiába fogod kenni vmi csodaszerrel és elmúlik vagy jobb lessz kicsit úgyis megint előjön...ez olyan mintha minden nap izomból belefejelsz a falba és nem érted miért fáj.aztán rájössz hogy mondjuk az adviltol elmúlik.és tovább fejeled a falat minden reggel de bekapsz egy advilt és máris jobb.de nem volna jobb nem befejelni a falat?:D bocsi a hülye hasonlatért csak ez úgy mégis hatásosabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!