Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok nem merev...

14 éves vagyok nem merev állapotban minden gond nélkül hátra tudom húzni a fitymát. De merev állapotban nem tudom a makkról teljesen lehúzni, illetve le lehet de erőltetni kell...Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon félek attól h Fityma szűkületem van és megműtenek!!!! De ez ciki .... meg nem tudom h monnyam meg szüleimnek h lehet h ezvan.. nagyon félek!! nem akarom h megműtsenek!!
2009. márc. 12. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Örülj neki, hogy nem valami komoly bajod van. Ha mondjuk fél kezed, fél szemed vagy a fél agyad hiányozna, mondhatnád hogy "Miért pont én?" Ez egy kissé kellemetlen állapot, amit egyszerűen rendbe lehet hozni. Egyszer kell, megtenni, azt kész. De ha az első kis problémától ennyire félsz, akkor az élet igazi nagy kihívásait hogy fogod megoldani??
2009. márc. 15. 05:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mert a műtét elkerülhető. Próbálj meg rendszeresen hátrahúzni, és attól megnyúlhat (nekem is így volt). De ha ezzel sem megy, még akkor sem feltétlenül műtenek meg.
2009. márc. 15. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez igaz apám aki baleset miat nem lát 3 gyereket nevel és meghalt a felesége az mondhatná ,hogy miért pont én? de szerintem ilyeneket még ne mondj.vannak erre krémek probáld meg azzal .Ha nem megy olvashatad valakinél ,hogy a doki egy határozott rántással megoldotta ez se ciki csak egy kicsit kellemetlen a szituáció.a doki tisztába lesz azzal ,hogy te erről nem tehetsz és nem fog kiröhögni ezt az ujjonc dokik szokták de egy év orvosi munka után ők is leszoknak eről és eljut az agyukig , h nincs nevetni való az ilyeneken.a lényeg ,hogy nyugi ninc ssemmi baj ez egy kicsi probléma a nagy életben és tedd össze a két kezed és köszönd meg apádnak ha ez a legnagybb gondod az életbe:)
2009. márc. 15. 20:11
 14/14 A kérdező kommentje:
tudjátok... valahol nagyon igazatok van.... sőt... teljesen..... KÖSZÖNÖM!!^^ :)
2009. márc. 15. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!