Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az oka annak, hogy "túl...

Rd350ypvs kérdése:

Mi az oka annak, hogy "túl merev" a péniszem? 19

Figyelt kérdés
Az előzőekben már volt hasonló kérdés, de nem kaptam rá kielégítő választ:S a probléma az, hogy ha feláll akkor áll mint a cövek, de olyan szinten hogy nem tudom mozgatni csak minimálisan...na most így a csajoknál is elég nagy hátrányban vagyok, mert ahhoz hogy tudjam "tömni", kb vízszintes állásban kellene hogy legyen a szerszám. De annyira merev hogy nem megy le...:S ha valaki tudja mi lehet ez, vagy bármit is ezzel kapcsolatban, azt megköszönném:S
2011. máj. 5. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
NÓRMÁLIS?!?
2011. máj. 5. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Ha rendelkeznél alapfokú anatómiai ismeretekkel, akkor tudnád, hogy ez nem hátrány, sőt. Talán rossz irányba tolod. Ne le, hanem fel.

Bár az enyém állna úgy.

2011. máj. 5. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaja. jobb ha felfelé áll...könyebben eléred a g pontot :D
2011. máj. 6. 07:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de akkor még pontosítanék: kb 75°-os szögben áll MAX:S javítsatok ki ha tévedek (remélem tévedek:D), ez akkor lenne optimális ha kb 45-60°-ban állna. ;)
2011. máj. 6. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy jó merev, a lányok értékelni fogják, hidd el.Különben is, nincs két egyforma pénisz. Vedd lazábban a dolgot.
2011. máj. 6. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális hogy felfelé áll. Én is simán ráakasztom a törölközőt. :) Más pózban kell csinálni, partnerednek másképp helyezkedni. És addig örülj neki amíg ilyen kemény.
2011. máj. 7. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi mindenkinek, kezdek megnyugodni:)
2011. máj. 7. 15:33
 8/8 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok, most vagyok én is 19. Azóta gondolom többször voltál már nővel. Zavarta ez az együttlétet, vagy egyáltalán nem kényelmetlen sem neked sem a partnerednek?
2016. febr. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!