Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körül vagyok metélve és a...

Körül vagyok metélve és a péniszem tövén alul van egy oda tapadt bőr darab mi lehet az?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki mint egy oda tapadt bőrdarab és lóg is mi lehet ez ? Vagy nem lehet hogy ott volt a fitymafékem és akkor azt elvágtak a metélésnél és ott maradt egy kis bőr darab??

PLS HELP!

2011. máj. 5. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Valaminek a töve az, ahonnan kiindul a látható rész. A pénisz töve pedig az alhasnál van, a testből kiindulva. Mégis mintha te a végéről beszélnél, csak hogy pontosítsuk.
2011. máj. 5. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a végénél kb a pénisz közepén (ALUL)..
2011. máj. 5. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Nézd meg! Lehet hogy nem a válasz a kérdésedre, de tőle legalább kérdezhetsz akár privátban is.

2011. máj. 10. 04:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Te jó ég, miért lettél körülmetélve? Cukorbeteg vagy? Érdemes lenne minél gyorsabban visszemenned az orvoshoz, vagy esetleg még inkább egy másik orvoshoz, hogy megnézze.
2011. máj. 14. 22:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukorbeteg eddig xD baba koromban metéltek körül-.-
2011. máj. 15. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Hú, akkor azt nem értem... nekem kisgyerekkoromban csinálták és nekem is van összevissza bőrhíd, a makkomra két helyen is föltapadva... mutasd meg plasztikai sebésznek. Kb 300 és 500ezer Ft körül van a dolog megoldása, ahogy én hallottam...
2011. máj. 18. 01:59
 7/9 Kukori Parancsnok ***** válasza:
Én is KM-elve vagyok, nekem nincs ilyen jellegű gondom :\ Sőt, én imádom így :) Csak hogy valaki jót is mondjon róla
2012. máj. 2. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem orvos tudná rá a választ./urologus/
2012. máj. 2. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy valaki "jót is mond róla", attól még a kérdező helyzete jobb nem lesz, de az aggálya sem... (feltéve, ha még fennáll...) Neki megoldás kell, és az a bumszli zavarja, mert emlékezteti arra, amit valószínűleg sosem akart volna, hogy megtegyék vele. Túl sok ember életét tette tönkre a körülmetélés és ő is ilyen ezek szerint.

Lehet "Kukori Parancsnok", hogy neked jól, talán még szépen is sikerült, de őneki nem. A te örömöd őt nem fogja megvigasztalni, hiába jó a szándékod. Attól még a módszer barbár, az orvos meg nem figyelt eléggé az esztétikusságra, emiatt maradt ott az a bumszli. Esetleg kontár/nem gyakorlott, aki végezte, talán rábeszélték a szüleit erre, bár ezt sem tudjuk. De ha ő aggódik amiatt az akármi miatt, akkor szerintem max. akkor nyugodna meg igazán, ha azt a levágnák onnan, ahonnan az lecsüng. Mert az nála egy "selejt" ott, legalább akkora, mint akár egy fitymaszűkület, amit a gazdája szégyell(t). :(

2012. máj. 4. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!