Fityma szűkületi műtét után mennyi időd kell még kórházban tölteni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Itt sok hasznos infó van. Olvasd el! Érdemes!
"Egy szépséges nő látványa önmagában még nem okoz fájdalmat, de elég értelmes kérdéseket teszel fel! :)
Azt hiszed, csak nyissz és össze se varrják? Ugyanmár! Hol élsz te? Hány éves vagy? :D
Attól függően mit végeznek el rajtad valóban, vagy csak pár órás, vagy egynapos bennfekvéssel jár de semmi többel. Azonban nem is biztos hogy nyiszálni kell, lehet hogy csak egy kicsit átformázni. Hallottál már a fitymaplasztikáról, bemetszésről akár a részleges körülmetélésről? :)"
Te olyan hülye vagy, ki mondta ,hogy azt gondolom,,hogy csak nyissz és kész?!Akkor nem írtam volna ki a kérdést ha tudnám,hogyan működik ez...Te hány éves vagy??Mert szerintem ezt tőled kéne megkérdezni...
A kérdező is biztos magából indult ki, miután átolvasta , amiket eddig írt... o.O
Fogalmazás = értelmezésileg necces. Elég csak visszaolvasni...
Visszatámadás helyett hasznosabb lenne inkább az önkritika gyakorlása. Ha majd értelmesebben fogalmazol, akkor talán értelmesebb választ is kapsz. :D
Emellett még a kereső is a barátod... ;D
Egyébként ha én hülye lennék, akkor nem adtam volna pár hasznos tippet abban a hozzászólásomban, amelyet bemásoltál. csak tégedet a visszatámadás dühe annyira elvakított, hogy fel se tűnt. inkább megköszönhetnéd, ha már itt tartunk.
Egyébként meg minden fitymát vagy összevarrnak, vagy összeforrasztanak, EZ ALAP, ÉS MINDENKI TUDJA, hogy legalább varrnak, ha már valamit vágnak is előtte! Szóval ki is a hülye? :)
Az altatásban végzendő műtétnél néhány órát bennt kell tölteni- az altatóorvos véleményétől is függően. ha helyi érzésteleníztés akkor mütét után kis pihenést követően el lehet menni haza.Speciális előkészítést a körülmetélés műtét nem igényel. Az altatás miatt a műtét előtt legalább 6 órás éhgyomor szükséges (azaz sem enni, sem inni nem szabad). Vizet vagy teát az altatás előtt 4 órával ihat a beteg. A körülmetélés mütéte utáni szakkal kapcsolatos tudnivalók Az ébredés után a beteg még infúziót kap, de néhány óra múlva már szájon át fogyaszthat folyadékot, szilárd ételt azonban a műtét napján az altatás miatt nem ehet. Műtét után a beteg aznap vagy másnap távozhat a kórházból, amennyiben közbejött körülmény ezt nem akadályozza. Otthonában felkelhet, sétálhat. Iskolába, közösségbe a műtét után 1-2 héttel engedhető, sportolni 4 hét után lehet. Ha az eltávolított fityma bőrbetegség jeleit mutatja, úgy annak megfelelően további kezelés lehet szükséges.
üdvözlettel . dr. Ignácz Zsuzsanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!