Miért nem tudok maszturbálni? 22/F
Életemben idáig csak éjszakai spontán magömléseim voltak, kb. havonta 2. De ki szeretném próbálni a maszturbálást, mert már középiskolában is beszéltek róla a többiek (pl. kérdezték viccből, hogy mennyit verem, nekem meg fogalmam se volt miről van szó).
Igazából annyira nem is értem hogyan működik, nem szoktam a farkamhoz nyúlkálni. Nemrég megnéztem egy videót, amin egy lány csinálja fiúnak, elkezdtem, de valahogy nem éreztem semmit és igazából nem is akartam.
Szóval érdekel is, de ezzel együtt valami gátlás is van a fejemben, vagy nem tudom. Szüleimmel soha nem beszéltem ilyen dolgokról. Szerintem inkább pszichés eredetű a probléma, mint fizikai.
Nekem drog kell hozzá, hogy csináljam, de nekem a körülmetéltség miatt van, feszül és fáj, nem esik jól
A szex is csak droggal megy ugyanez miatt
Viszont én nem ajánlom, hogy droggal kezdd, egyáltalán ne használj semmit, amúgy nem létkérdés a maszturbálás, a fölösleges ondóváladéktól éjjel meg szokott szabadulni a szervezet, nem lesz gond ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!