35 évesen miért nem kívánom a szexet? (férfi)
Helló!
Egyik ismerősöm kamion sofőr és neki is ilyen problémái vannak... Pl nem áll fel neki... Elment orvoshoz és kiderült a sok ülés miatt és egy megfázás miatt is , vesemedence gyulladása van , bal here gyulladása és prosztata gyulladása... Szerintem vegyél ki egy hét szabadságot és menj el a pároddal valahová. Én nő vagyok , de fáradtan nekem sem megy, ha fáradt vagyok én sem kívánom...
Helló :)
Nem tudom mikor hogy gondolkodik igazán egy kamionsofőr, de szereintem minnél kevesebbet vagy otthon annál inkább kéne csinálnod, valakivel. (pl. pároddal ) Véleményem szerint, sokat segithet, egy otthon elötltött romantikus este, amit esetleg lehet fűszerezni egy kis nosztalgiával, ha van rá lehetőség, és nagyokat nevetni az első találkozáson, vagy az első saját kiskedvencen :).
De ami a legfontossabb, hogy szeressétek egymást, és becsüljétek amitek van,ha szereted a párodat, vagy ha van valaki az életedben akiről úgy gondolod hogy neked való, akkor ne habozz ezt naponta elmondani neki, mert tudod vannak dogolk amik véget vethetnek a földi jónak, és abból igen nehéz elönyt kovácsolni.Csak annyit kell tenned hogy megprobálod keresni magadban azt amiről azt hiszik csak a nő tudhatja, pedig a romantikus szexnél jobb barátom soha nem létezett
Én is nő vagyok, csak nekem elment a párom 2 éve, és sajnálom, hogy nem mondtam neki elégszer hogy szeretem.
Én 40 vagyok, de pár éve, mióta gyerekek vannak én sem kívánom. Nem csak a feleségememmel nem, bár főleg.
De eszembe nem jutna megcsalni, pedig a férfiak 80%-a ilyenkor ezt csinálja, tehát mégsincs rendben valami.
Pár éve még olyan voltam mint a varrógép, nem tom' mi történt.
Az meg sztem rizsa, hogy a stressz, meg a vitaminhiány.
Míg fiatalabb voltam, baromi stresszesen, tök részegen-ha úgy adódott- bármikor bármennyit.
Ma ha hallom, hogy szex-, eszembe jut, hogy előbb utóbb a nejem hiányolni fogja, és...na ez a stressz. Várom, hogy valaki megmondja tutit, de szerintem csak az van, hogy a szervezetünk leírt minket.
Az első két szarhalomnak kívánom, hogy még most fiatalon szárassza le a lepra a kis laza fütyijüket, így gátlás nélkül lehetnek travik-amire igazából vágynak.
nem semmi, hogy itt 30 év alatt is ilyen gond van :))
az én társam 36 lesz és vele az a "gond", hogy nem tud leállni XD ha naponta 2-szer boldoggá van téve, akkor panaszkodik lefekvés előtt, vagy reggel, hogy ez nagyon kevés :$
nézzetek egy 18-as filmet :) ha attól nem lesz jobb, akkor tényleg baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!