Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális hogy még nincs spermám?

Normális hogy még nincs spermám?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. És még nincs rendes spermám hanem még ez az átlátszó cucc, előnedv.

Kisnövésű vagyok.

Meg állítólag törpehere szindrómám van, de mikor maszturbálok rendes menyiségbe jön az előnedv.

2011. ápr. 24. 00:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

EE!!

Még utoljára annyit azért kérdeztem meg hogy honnan vette a törpe here szindrómát,hogy doki mondta neki,vagy más írt ilyet,mert van hogy az orvos tesz rá jelzőt ami féreérthető lehet.De én se szidlak,csak meg akartam tudni,honnan vette ezt és tény az bemásolt linkeket nem olvasom el,meg az össze hozzászólás is sokszor sokáig tartanak.

De semmi ártot nem tanácsoltam a srácnak.Annak szólj be inkább aki elültette a fejébe a srácnak.!

2011. ápr. 26. 19:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Fuu megnyugodtam, aszidtem hogy engem szidol le EE, de látom hogy ez nem nekem szól, már teljesen összevagyok zavarodva.
2011. ápr. 26. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem veled van bajom, Kérdező, hanem ezzel a 66%-os id'iótával, aki nem elég, hogy tudatlan és figyelmetlen, de mindenhol ott van, okoskodik és koppint, nem is veszi észre magát. Ro6ul nem hiányzik pár helyről, mégis belepofázik mindenbe, abba is, amibe nem kéne, és ez már azóta így van, hogy pár helyre olyan dolgokat tanácsolt, ami abszolút elvitte a topikot egy teljesen új irányba, nemegy másik topik kérdezője is megjegyezte nekem >>priviben hogy idegesíteni, mert nem a kérdésére kap választ, hanem totál másról folytatódik a diskurzus, mint amiről kéne, mert ez meg nem tudja befogni időnként.

Legalább akkómáá olvasná el a korábbi hozzászólásokat vagy fogja be!

És a moderátorokat meg nem le7 másképp elérni, de lefogadom, hogy én kerülök ki előbb innen emiatt a hülye miatt, aki mindenkit idegesít és pipává tesz!

És most is! Én már írnám a hozzászólást neked kérdező, kielemezvén a helyzetedet, de még mindig ezzel a hülyével kell foglalkoznom, nem pedig a kérdéseddel! Pedig normál esetben szeretek ide írni, csak emiatt a .... miatt képtelenség a tárgyra figyelni!

Hamarosan jelentkezem a valódi válaszommal a Kérdésedre kedves Kérdező, és ne aggódj, nem veled van bajom, ellenben elnézésedet kérem, hogy emiatt a ... miatt ilyen hozzászólások írásával vagyok káénytelen szennyezni topikodat. Szánalom!

Üdv: EE

2011. ápr. 26. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudod mit?

Ha érdekel a válaszom, >>privizz rám, kedves kérdező, mert én nem tartom a válaszomat arra érdemlegesnek, hogy ez a 66-os is olvassa. 1xűen NEM ÉRDEMLI MEG! >:-O

2011. ápr. 26. 22:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát privibe nem tudom hol kell írni :S
2011. máj. 23. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Minden hszs alatt jobbra lent a rubrika szegélyénél van a hozzászólás ill. a hozzászólók irományainak %-os aránya.

Nálam:

>> A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

Alatta az időkód, hogy mikor írta a hozzászólást a hszóló.

És végül egy kék színű hivatkozás azoknál, akik azt beállították maguknak a le7őséget, hogy ők írhassanak neki.

_Privát e-mail a válasz írójának_ << Na itt ír6sz nekem >>privit.

2011. máj. 24. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!