Ha a pénisz alakja (görbe) nem okoz nehézséget szex közben?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 00:34
1/11 anonim válasza:
Nem. Sőt! Mivel a lányok sem nyílegyenesek befelé, hanem... hogy is mondjam :) ... ők is "ferdék", így passzolnak össze a leginkább. Volt már részem egyenes pasiban, hát elég rémes tudott lenni néha.:(
3/11 anonim válasza:
Az én párom (aki mellesleg az első válaszoló), kifejezetten szereti, hogy az enyém görbe. De az előző b.nőimnek sem okozott problémát és nehézséget!:-)
4/11 anonim válasza:
Életem legnagyobb gyönyöreit egy görge farkú fiú szerezte nekem. örök bizsergés, ha rá gondolok, tökéletes a g-pontnak! Imádni fogja a barátnőd! Hajrá!
5/11 A kérdező kommentje:
ok...de hogy jó? Ha balra, jobbra, fejem felé, vagy lefele görbül?
2009. márc. 16. 00:02
6/11 anonim válasza:
Nekem lefelé görbül,régen rettenetesen féltem összejönni egy lánnyal emiatt,hogy mit fognak majd mondani,de utána jöttem rá hogy ez nem hátrány hanem előny,úgymond "kutya pózban" szinte elolvadtak a csajok,és a feleségem is valóban élvezi a sexet.
7/11 anonim válasza:
nekem is görbe., a ,,makkk rész" van balra görbülve.. de még nemvolt rá pnasz, a koton ugyan ugy jó.. és a sex is jó
8/11 anonim válasza:
Elég gyakori ez, ha nem extrém nagy a görbület, akkor semmi gond. Ha muszáj, meg lehet műttetni, de nem hiszem, hogy indokolt.
9/11 A Császár válasza:
"Életem legnagyobb gyönyöreit egy görbe farkú fiú szerezte nekem. örök bizsergés, ha rá gondolok, tökéletes a g-pontnak! Imádni fogja a barátnőd! Hajrá!"
Hát ez igazán jó hír. :))
Én is sokat aggódtam rajta, hogy jajj görbe mi lesz most?
De most hogy olvasom, hogy ez inkább előny, már nem aggódom, különösen hogy a hossza 23cm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!