Nincs baja a péniszemnek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 3 cm-re (!) húzódik össze. Teljes erekciónál azonban 13 cm!
Maszturbálásnál már távozik ondó a péniszemből, de ez is csak kb. egy kávéskanálnyi. Főleg urológusok visszajelzését várom!!!
2011. ápr. 12. 13:27
2/7 anonim válasza:
Főleg urológusok válaszát várod...szerinted van itt olyan? Egyébként mit vársz, 12 éves vagy, hová akarsz nagyobbat? Meg több ondót? Elégedj meg ennyivel egyelőre, nem kell még semmi olyanra használnod, még vagy 4-5 évig...
3/7 A kérdező kommentje:
Csak mert tornaóra után megnéztük a többiekkel, hogy kinek nagyobb, és az enyém volt a legkisebb.....
2011. ápr. 12. 13:53
4/7 anonim válasza:
Senkinek nem egyforma. Majd nő még úgyis, 12 évesen nem a végleges mérete van még...
5/7 A kérdező kommentje:
Csak mert kicsit zavaró, ha vkinek kicsi a pénisze.
Mondjuk nekem már 11 évesen volt ondóm. Elsőnek az osztályból.
2011. ápr. 12. 14:06
6/7 anonim válasza:
Örülj neki...nekem 13 évesen 10cm...
7/7 öregvarázsló válasza:
Ha nem vagy elégedett a hosszával:húzogasd, hogy nőljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!