Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az miért van hogyha merev?

Az miért van hogyha merev?

Figyelt kérdés
Na amikor önkielégítek akkor miért van hogy olyan nagy a makkom hogy a fitymámon a bőrt szétrepeszti? mit lehet ellene tenni?
2011. ápr. 11. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Hali!

_ Korod?

_ Hogy érted azt hogy szétrepeszti?

_ Fitymaszűkületed van?

_ Teljesen hátrajön a makkodon az előbőr merev állapotban? Petyhüdten?

Üdv: EE

2011. ápr. 11. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jók a következtetéseim valószínűleg fitymaszűkület lesz.
2011. ápr. 12. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:
petyhüdten is, de mereven is hátra tudom húzni a bőrt, csak ahogy észrevettem amikor önkielégítek kireped a bőröm ott... és mintha a makkom miatt lenne mert nagy
2011. ápr. 12. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:

_ Hány éves vagy? (Ezt már kérdeztem...)

_ Fitymaszűkületed van? (Ezt is kérdeztem már...! dO.ob Tudod, mi az a fitymaszűkület egyáltalán?)

_ Hol "ott" reped? (Mondd ki! Úgy, hogy meg is értsük, plíz!)

2011. ápr. 12. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:

1. 16 vagyok

2. nem igazán tudom h mi az pontosan

3. a bőröm reped szét ami a makkomat takarja

2011. ápr. 12. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Nah,... eddig nem vergődtünk vmi nagyon zöld ágra. :-T

Az sem világos, hogy a fitymád melyik részén ("hol ott") reped szét!? Komolyan bonyolítja a dolgokat, hogy nem tudsz úgy fogalmazni, hogy meg is értsük. d0.ob

Közben keresgéltem egy kicsit. Ha nem tudod mi az a fitymaszűkület, akkor érdemes lenne az alábbi topik tartalmában szereplő, a problémád azonosításában segítő linkeket végigolvasnod.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

... Itt minden segítséget meg tudok adni ahhoz, hogy megértsd miről is beszélek, mert segíteni csak úgy tudok neked, ha ért7ő a problémád, márpedig jelenleg nem az. dO.ob

Elolvasás után, ha >>priviben adsz egy MSN-t/SkyPE-címet, ott átbeszél7jük a problémát, ezt fel tudom neked ajánlani.

Szép húsvétot, jó pihenést kívánok! ;-D

2011. ápr. 24. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!