Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a herémmel?

Mi lehet a herémmel?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a balherém elég gyakran fáj és amikor megtapogatom mellette ilyen csomó van olyan mint ha egy csomó ér lenne ott mert olyan a tapintása mi lehet vele?
2011. ápr. 10. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Urulógus.

Lehet hererák. stb....

2011. ápr. 10. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Minél előbb mutasd meg orvosnak! Ne szégyeld!
2011. ápr. 10. 19:19
 3/10 A kérdező kommentje:
sokan azt mondják hogy a rák nem fáj de ez eléggé szokott fájni és sokszor belenyilal.
2011. ápr. 10. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A hererák elég valószinütlen a leirásod alapján, de hereviszérre igen jellemzöek a tüneteid. Ezzel is ajánlatos mielöbb orvoshoz menni, mert késöbb egyrész fájdalmasabb lesz, másrészt meddöséget okozhat, és egyszerüen kikezelhetö.
2011. ápr. 10. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Az valószínűleg herevisszér tágulat lesz, de azért menj el egy urológushoz, nekem is az van, mondta, hogy ha úgy gondolom meg lehet műteni, de nekem nem okoz problémát, néha kicsit húzódik és érzékeny de semmi vészes.
2011. ápr. 10. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Az a csomó ér ott a bal herédnél nagy vszséggel herevisszerességre (varicokele) utal, amit várhatóan műtetned kell majd. (Le7 más is, de a leírásod alapján ennek a legnagyobb az esélye, mert ez eddig nem tűnik hereráknak, viszont urológushoz kell fordulnod.)

Apudnak szólj, hogy segítsen, mert nélküle ezt nem fogod tudni megoldani még, azonban ha nem kezeled, terméketlen le7sz ezért nem kell szégyenkezned, irány az urológus HOLNAP!

Az a fájdalom am. nem ilyen húzó, feszülő, égető érzés?

Üdv: EE

2011. ápr. 10. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
biztos ami biztos ez nem normáélis!URULOGUS!!!
2011. ápr. 11. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:

én is viszértágulatra gyanakszom mert a tüneteim ugyan azok!

Egyébként nem érzek égő fájdalmat inkább ilyen tompa fájdalom! Megmutattam apának azt mondta ő is hogy bevisz az urulógushoz !!!

Köszönöm a válaszokat!!!!

2011. ápr. 12. 12:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma elmentünk az urulógushoz és azt mondta, hogy nincs semmi bajom csak begyulladt baloldalt a mellékherém és felírt egy gyógyszert!
2011. ápr. 14. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, ezért jó látod, hogy inkább az urológus mondott pontosabb diagnózist, mint mi, aki azt hittük a tünetekből, hogy varicokele. :-) megtévesztő, de ennyivel le7ett volna az is. Mázli, hogy megúsztad... ;-D

Üdv: EE

2011. ápr. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!