Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15/F A bal herémen mi lehet...

15/F A bal herémen mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap előtt délután jöttem haza és mikor ültem a bicajon éreztem hogy fáj a herém, érzékeny, ma most megnéztem és a bal herémen van egy kis lila dudor lehet mozgatni a herével együtt, ez mi lehet? érzékeny és fáj a bal alhasi tájékom is mi lehet? lécci írjatok sürgős nagyon meg ijdetem?
2011. ápr. 7. 15:11
1 2
 1/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
lehet begyulladt de rák is lehet :S de lehet csak a mellék heréd érzed bár az nem fáj...
2011. ápr. 7. 15:17
 2/11 A kérdező kommentje:
:/ bakker.. mek dokihoz.. gyerekorvos meg nézi?
2011. ápr. 7. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
siess,és mondd meg hogy mit mondott a doki!!izgulunk érted
2011. ápr. 7. 15:25
 4/11 A kérdező kommentje:
rendben.. én még jobban
2011. ápr. 7. 15:26
 5/11 valakiakitnemismersz ***** válasza:
sok sikert! :)
2011. ápr. 7. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a biciklizés ártott meg, annyira nem kell betojni. Még. Viszont orvosnak mutasd meg, mert a kezeletlen sérv, vagy herevisszértágulat káros lehet.
2011. ápr. 7. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nekem is ezt mondták, hogy nem kell betojni, közben pedig hererákom volt...
2011. ápr. 8. 12:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Végre itthon megműtöttek.. levették 2 ér ösze volt csaarodva futástól bicajozástól vagy bvármitől.. 2 nap volt
2011. ápr. 9. 12:44
 9/11 A kérdező kommentje:
ja olyan 2 ér össze volt csavarodva visszértágulás féle..
2011. ápr. 9. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól sem kell betojni. Időben felismerve igen jól gyógyítható. Mínusz egy golyó.

Más részről a here az a szerv, aminél nagyjából minden panasztól lehet tojni, ha mástól nem a fájdalomtól, valamint attól, hogy bármilyen probléma rizikófaktor a hererákra is.

Tehát Kedves Kérdező! A jövőben sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanod a heréidre, javallott az évenkénti kontroll.

2011. ápr. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!