Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » "Kiegyenesíthetem" valahogy?

"Kiegyenesíthetem" valahogy?

Figyelt kérdés
Az a nagy problémám van, hogy nagyon görbe a péniszem. A mérettel nincs baj, csak nagyon görbe. Lefele görbül. Hogyan lehetne egyenesebb? Ha pl. a hasamhoz "szorítom", akkor egy idő után egyenesedhet? Engem nagyon idegesít. 15/F
2011. ápr. 7. 14:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor inkább nem aggódok, egy műtétet úgysem mernék megkockáztatni és ha nem lehet, akkor nem lehet-ez van, hozzá kell szokjak és sikerülni fog:) Köszönöm
2011. ápr. 7. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit! :-)

Annyit még elmondok, hogy a görbületedet még a hasznodra is vált6od,... uis így tudsz találni majd később, ha idősebb és lelkileg érettebb leszel, és majd lesz egy csaj, akinek nekiadnád a szűzességedet, mert szeret, és mert szereted, akkor ha már majd lesz egy kis "gyakorlatod" a szeretkezésben, akkor könnyebben tudsz olyan pozíciót találni, ahogyan könnyebben és intenzívebben tudod ingerelni a G-pontját, és ezt görbülettel -- akár hiszed-akár nem, de -- sokkal könnyebb le7 elérni, szóval erre a görbületre inkább ne tragédiaként gondolj, hanem "ajándékra". ;-D

Üdv: EE

2011. ápr. 7. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Akkor ez lehet előny is. Szuper:) Köszönöm.
2011. ápr. 7. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy állsz hozzá, és jól használod, akkor le7 előny is... Tudod... minden dolognak két oldala van. Vmi ami nem feltétlenül esztétikus más szempontból le7 hasznos is...! Más dolog, ami finom, uakkor nem biztos, hogy egészséges. Aki pl. zömmel inkább csak a külsőségekre ad, az belsőleg le7 ér sokat mások szemében, vagy lelkileg hiperérzékeny, esetleg csődtömeg. dO.ob

Mindig azt vallom, hogy minden negatív dologból ki le7 hozni a jót is, csak úgy állj hozzá. :-) VAGY...! Uazt az időt, amit szomorkodással töltesz el, eltölt7ed boldogan is, CSAK RAJTAD MÚLIK! ;-D

Üdv: EE

2011. ápr. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!