Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SOS Fáj a bal herém mi lehet...

SOS Fáj a bal herém mi lehet a baj? (lent)

Figyelt kérdés

tudom, hogy már több ilyen kérdés van, de én nem találtam magamnak választ. úgy egy éve van oyaln, hogy kb 4- naponta van benne egy húzó érzés de csak 10percig (nem is nagyon foglalkoztatott). ezt már vagy 1 hónapja nem tapasztaltam viszon most vagy egy hete beszokott fájdulni ugyancask a bal herém, a mai nap önvizsgálat során úgy vettem észre, hogy a mellékherével ellentétes (a here alsó pólusa) oldalon fáj, de ez alapból érzékenyebb. A mai nap elkezdett nyilalni is:S Mi lehet a gond? Elmúlik magátol?

Elképzelhető, hogy műtétre van szükség? milyen esetekben van szükség műtétre és miben nem? ez fájdalmas?

(Dokihoz félek elmenni mert amikor körömbenövésem volt akkor is úgy meg nyomogatta, hogy alig álltam rá:)

2011. ápr. 7. 14:09
 1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is szokott ilyen lenni,csak nekem sokkal ritkábban.Nem foglalkozok vele,mert elmúlik pár perc mulva.De ha te ugy érzed,hogy már tényleg rosszabb vagy valami akkor menj el sztem orvoshoz.remélem segítettem :)
2011. ápr. 7. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
(ha még ezt visszaolvasod) de mostanában erősödött az érzés tehát jobban fáj,(azért annyira nem borzasztó) most különösen, lehet csak az "önvizsgálattól".
2011. ápr. 7. 14:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Még egy kis kiegészítés: amikor fáj akkor együtt a hasam alatti nem tudom, hogy hívják résszel. tehát a hasam alatt baloldalt, ha nyomom azt is lehet érezni. ez talán segít még valamit.
2011. ápr. 7. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj el urológus magánrendelésre, megvizsgál pár perc alatt és megnyugszol. Lehet semmi, lehet valami gyulladás, lehet bármi, a dokik vágják a témát.
2011. ápr. 7. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
én lágyéksérvre tippelek. nekem volt és hasonló panaszaim voltak. tényleg menj el dokihoz mégha kellemetlen is. seperc alatt rendbe hoz.
2011. ápr. 10. 23:10
 6/6 A kérdező kommentje:

azóta már gyengült, még várok vele hátha elmúlik.

(anyukám elvitt egyszer allergológushoz megállapította, hogy allergiás vagyok a hörcsögre hazamegyek megfogom, erre tiszta kiütés lettem, azelőtt nem volt semmi bajom.)

2011. ápr. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!