Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fáj ennyire a herém?

Miért fáj ennyire a herém?

Figyelt kérdés

nagyon fáj a herém, most kezdett el fél órája. barátnőmmel másfél hete nem feküdtünk le de hétvégén egyszer kivertem... most itt volt... nagyon szerettem volna a szexet de most meg beteg és nem lehet

a herém fáj és a farkam fölött de belülről... szóval nem is tudom leírni az érzést... olyan mintha enyhén taposnák vagy nem is tudom :SS

mi lehet a baj?

2011. ápr. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
hererák, vérrög, enyhe gyulladás, bármi! De inkább menj orvoshoz, ő megmondja mit kell tenni
2011. ápr. 5. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Vsz. ún. "agglegénybetegség" ami le7séges. Nagyon kívántad volna, de nem le7ett a csalódottság meg eképpen nyilvánul meg pszichoszomatikus fájdalmak formájában. Nem tudtál kielégülni, ezért fáj6. Ettől függetlenül érdemes megvizsgálnod alaposabban a heréidet, hátha találsz vmit a heréiden, mellékheréiden, ondózsinórjaidon, ágyékodban. (Urológus orvos is ezt nézi,... ha esetlen szükségét éreznéd elmenni oda, no meg a prosztatát... ;-) )

Ha nem múlik a dolog, ne várj az orvossal! Menj el az urológiára és vizsgáltasd ki! Ha szükséges, kér7ő hereultrahang is, bár jelenleg én ezt agglegénybetegségnek gondolom ennyi infó alapján.

Korod?

Üdv: EE

2011. ápr. 6. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fáj, ez teljesen normális. Agyon izgatod magad a barátnőddel, aztán nem tudsz kielégülni. Az anyag termelődik, és nem tud magától kiürülni, ezért feszít. Ez nagyon fájdalmas is lehet, de nem mindenkinél egyformán. Ez a fájdalom, és annak mértéke nincs összefüggésben a szexuális teljesítménnyel. Vagy a barátnőddel, vagy mással, vagy saját magad könnyíthtsz a dolgon.
2011. ápr. 6. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok de elmúlt már nem fáj:) majd holnap bnőmmel megoldjuk a dolgot:P
2011. ápr. 6. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
HelyEEs! ((;-T
2011. ápr. 6. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!