Mi ez a fitymámon A fitymámon 3-4 csoportban néhány sárgás fehéres pont van?
Hali!
Sajnos ez megint olyan dolog, mint a szellemjárás: mindenki beszél róla, de senki sem látja. Nagy vszséggel tökártalmatlan Fordyce-pöttyök ezek, amelyeknek semmi szerepe nincsen, de hogy most ott vannak-e vagy sem... lényegtelen.
Az első hozzászóló által belinkelt képen egy 22 éves férfi -- első látásra rövidnek tűnő -- vitorlás fékje alatt eme pöttyök tömkelege mintegy foltot alkotnak (Fordyce-folt), amelyek a nők szeméremajkain is előfordul6nak a szeméremtesten. (A szöveg is írja, meg én is így ismerem.)
A lényeg az, hogy ez sajna meg kell mutatnod egy hozzáértőnek, ha vmiféle választ akarsz a kérdésedre. De ami sztem magától értetődik, egy bőr- és nemibeteg gondozóba nyugodtan elme7sz, és megnyugod6sz. Szégyellni meg ne szégyelld magad emiatt, nem gáz oda elmenni. :-)
Korod mennyi?
Üdv: EE
Mert ez NEM is betegség, még csak NEM IS rendellenesség... :-)
De azért megnézettet7néd, ha aggaszt... Én is elmegyek a dokihoz, ha vmit furcsállok, ill. zavar, de nem tudom az okát, vagy a miértjét...! dO.ob
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!