Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a megoldás?

Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Már egy ideje, azt vettem észre hogy a makkom alatt megszorult a bőr, merev állapotban ha visszahúzom homokórára emlékeztető formája van. Eltelt egy kis idő, néha előjött, néha eltűnt...ezután elkezdett azon a ponton a bőr kifehéredni, és megkeményedni, mintha bőrkeményedés lett volna, és innentől úgy is maradt. Azóta fáj, ha lehúzom a bőrt róla mert nehezen tudom visszahúzni. Több megoldás is van..de több éjszakányi google-zás után diagnosztizáltam magamnak hogy ez valami paraphimozis..vagy mi. És a keményedés valójában ödéma, vagyis keringési zavar...a kérdésem hogy ha ez a baj akkor mit tudok tenni hogy ez a felgyülemlett folyadék rendesen el tudjon távozni...erre nem találtam választ. Illetve hogyha van valakinek még kezelési ötlete az egész problémára akkor szívesen fogadom. Ameddig vannak még lehetőségek orvoshoz nem akarok elmenni...görcsösen rettegek az orvosoktól, pici korom óta. :( Szóval ha valakinek van ötlete, azt megköszönöm..
2011. ápr. 2. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
googleba írd be orvostudakozó én is most olvastam róla,ott szakembernek felteheted a kérdésed.De menj el urológushoz,hidd el tudom mit érzel,én sem rajongok a dokikért,de jobb ha még időben lépsz.
2011. ápr. 2. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2011. ápr. 6. 14:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem véletlenül emeltem ki...köszi a válaszod írni fogok a címre....:)
2011. ápr. 21. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!