Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Más is ülve szokott...

Fiúk! Más is ülve szokott pisilni?

Figyelt kérdés
14/f vagyok, teljesen átlagos és (szerintem) normális. Nem szeretek állva pisilni, ülve szoktam. Van ezzel más is így? (Fiúk, férfiak.)
2011. ápr. 2. 00:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
soha nem csinálom ülve :DD csak ha sz*rni kő
2011. ápr. 2. 01:01
 2/22 anonim válasza:
83%
Nem mondom hogy soha nem pisiltem ülve, de eddigi életem során max 3x volt. Nem tudom, hogy miért vagy így, de te tudod. Ha neked úgy könnyebb és kényelmesebb akkor egész nyugodtan!!!!! :)
2011. ápr. 2. 01:16
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Csak nyilvános helyen csinálom állva, itthon mindig ülök. Nem volt ez mindig így, de 17-18 évesen elkezdett zavarni, hogy egész egyszerűen hiába is talál az ember bele, fröcsög az mindenhova, ha csak egy kicsit is. Engem meg ez zavart és kész. :)
2011. ápr. 2. 01:35
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Azok a fiúk pisilnek ülve, akik már észrevették, hogy a nadrágszáruk örökké vizeletes az állvahugyozástól. Ehhez fel kell nőni. Amikor az ember a szép uj nadrágját teszi tönkre az első alkalommal térdtől lefele össze-vissza fröcskölve és még meg is látszik rajta, az nagyon durva nem is beszélve, hogy egy órán belül büdös vagy, mint a klozet. A csajok "imádják" az ilyes hugyos pasikat, ha téged nem is érdekel. Az otthoni WC sokkal tisztább marad, mert nem lesz minden telefröcskölve. Nyilvános WC-knél nincs probléma, mert van piszoár.

Én otthon az ülvepisilés mellett vagyok, ez tapasztalat.

2011. ápr. 2. 01:40
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
01.40 maximálisan egyetértek.
2011. ápr. 2. 01:45
 6/22 anonim ***** válasza:
11%

Én meg ha leülök a wc-re, menten bef0s0k, mert beindul a reflex, és nem szeretnék kis dolgokból nagyot csinálni. Úgyhogy én az álló pozitúra híve vagyok, de elkélne a piszoár mint fürdőszobai alapfelszerelés minden házba, a fent említett fröcskölést elkerülendő.

Az otthoni piszoárok hiányának az oka az, hogy egy bizonyos koron felül minden felnőtt férfi a fürdőszobai csapba vizel, mert az kábé hasonló magasságú, nem fröcsköl, és egy pillanat alatt leöblíthető.

2011. ápr. 2. 02:01
 7/22 anonim ***** válasza:

02.01 és akkor is befosol, ha simán leülsz egy székre? Elég sz@r lehet ilyen bélrendszerrel élni. Vaze ha leülsz és sz@rni kell, akkor talán kéne is sz@rni nem? :S A csapba vizelésre nem tudok mit mondani, biztos van ahol így van :S

A piszoárok otthoni használatát abszolút pártolom, őszintén szólva nem is értem, hogy miért nincs szinte sehol.

2011. ápr. 2. 02:05
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Állva a piszoárba kell, amúgy ülve kell. Apám is a férjem is ül. A férjemnek mikor még csak a barátom volt és összeköltöztünk megmondtam, hogy vagy minden pisi után körbemossa a budit, vagy ül. Ül. És bevallotta, hogy sokkal kényelmesebb, nem is gondolta volna, éjszaka is tök jó, hogy csak leül, nem kell célozni meg ilyenek. Csak nyilvános budinál és piszoárnál áll.
2011. ápr. 2. 04:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. mindig ülve csinálom. Miért? Fogalmam sincs, így szoktam meg. Kisgyerekként sosem tudtam célozni, mindig lepisiltem magam, szóval ülve tisztább, egyszerűbb és kényelmesebb is volt. Aztán meg már nem szoktam át, mer' minek.

f/21

2011. ápr. 2. 09:11
 10/22 anonim válasza:
Én nem.
2011. ápr. 2. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!