Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Beleszúr valami a farkam...

Beleszúr valami a farkam tövénél ha összekuporodok és megnyomom a hasam, ez vmi baj lehet? Lehet az ondóvezetékkel nagy gond lehet?

Figyelt kérdés

[link]

HA Itt megnyomom magam összekucorodva (piros karika helyén)

2011. márc. 30. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
azért ne várd, hogy a képet is megnézzem :( de általában az érzékeny hely a nyomásra, nekem pld a bicikliülést kellett másképp beállitani, mert a nyomásra fájt! Nem jelent semmi bajt az ilyen
2011. márc. 30. 16:06
 2/4 anonim válasza:

És gondolom kiegyenesedni sem bírsz.

Átmeneti dolog,gondolom nem sokkal ezelőtt önkielégítettél.

Azért van,mert fél úton beragadt valahol az ondó.

Attól is szokott lenni,ha valaki úgy önkielégít,hogy nagyon kell pisilnie, és csak kielégítés után űríti a vizeletet.

2011. márc. 30. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:
am köszi, nem nagy a gond mert nem lilul vagy ilyesmi csak furcsa volt... am kivertem és minden oké volt, aztán meg hugyoztam egyet xd najó, csak megijedtem mert egyszer mesélte anyám hogy egy 16 évesnek le kellett vágni a pöckét mert tesiórán balesete volt:S
2011. márc. 30. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali!

_ Hány éves vagy?

_ Ez nálad rendszeres, vagy csak most, spontán jött elő?

_ Mióta van ez?

_ Hasad nem görcsöl? Lázad nincs, hányinger? Nem izzadsz?

_ Heréid nem érzékenyebbek a kelleténél?

_ A fájdalom akkor jelentkezik, ha fekve összekuporodsz, vagy akkor is, amikor állsz, kihúzod magad, de emiatt a fájdalom miatt kicsit horpasztod a jobb oldaladat?

Mielőbb várom a válaszaidat!

Le7, hogy teljesen más a bajod... :-o

Üdv: EE

2011. márc. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!