Urológushoz vagy bőrgyógyászhoz menjek ezzel a kiütéssel?
Jaj! a 90%os képzavarba van, de én voltam a hülye. Sajnos nem lehet szerkeszteni a hsz-t, így soxor alakul ki félreértés.
Nos. A piros folt a makkon attól van, h a cunci gombás. Rengeteg fajta gomba létezik. De a folyás az fertőzés jelei lehetnek (ált. felfázás vagy antibiotikum kúra miatt). A felfázás bacis fertőzést produkál, amit akár közösülés útján is lehet kapni. Közel van a végbélnyílás a hüvely bejáratához, ami szintén akaratlanul is okozhat problémát. Tehát a nő gombás fertőzésben szenved, amit a srác is elkapott a piros foltokból ítélve. Ez gombás eredetű fertőzésből származik. A tünetek (piros folt), amit előzőekben leírtam, az a makkra vonatkozik. A srác kapni fog rá kenőcsöt ill. kapszulát. A gombásodás a nőnél, bármikor visszatérhet.
Tehát a diagnózisom: gombás cunci -> piros makk.
Kezelése: Menj orvoshoz. Vagy Heti 150mg fluconazol kapszula a tünet megszüntéig. Ha visszatérő probléma akkor havi 1 kapszula :p És ez tuti! ;D
az oké, de milyen orvoshoz menjek?
Ne haragudj, de tudsz olvasni? Írtam, hogy először háziorvoshoz menj. Ha sima gomba, azt rögtön tudni fogja, kapsz gyógyszert. Ha nem tudja, mi bajod, beutalóval tovább küld a nemibeteg gondozóba. Szeretnéd, hogy még leírjam párszor?
Amúgy a barátnőd pedig terhesen is szedhet bizonyos fajta antibiotikumokat, azoktól nem károsodik a magzat. Az orvos tudni fogja mit írjon neki, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!