Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéléssel kapcsolatban...

Körülmetéléssel kapcsolatban több kérdést is szeretnék feltenni. Bővebben lent. (? )

Figyelt kérdés

üdv.

Fitymaszűkület miatt kell orvoshoz fordulnom, ahogy olvasgattam körülmetélés lesz a vége, mert eléggé elvan már "súlyosbodva". A kérdéseim a következők lennének.

Holnap megyek urológushoz, van rá esély hogy holnap egyből meg is műtenek ? (nem bánnám)

Valamint a gyógyulásról és a fájdalmakról szeretnék képet kapni, gondolom nem lesz egy leányálom. Ki mennyi idő után tudott újra dolgozni, szexelni stb :)

a válaszokat előre is köszönöm.

2011. márc. 28. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Téged talán körülmetéltek már, kedves sebész?
2011. ápr. 3. 14:08
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
nem vagyok sebész de van két olyan haverom is , akit igen, saját akaratából
2011. ápr. 3. 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy ő is csak másokat akar körülmetélni, mert neki vagy nincs körülmetélve a pénisze, vagy ha igen, akkor jól sikerült.

Nem úgy, mint nekem és még sokaknak.

Az isten mentsen meg mindenkit a barbár állatoktól és módszereiktől!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 3. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:

mondom h körül van metélve, és semmi gondjuk.

miért beszélsz így? miért félsz tőle ennyire?

2011. ápr. 3. 18:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Kevés embernek van itt 50% alatt a megbízhatósága, de úgy látszik, hogy akik körülmetélést ajánlgatnak, azok ebben a kategóriában vannak.

Nem is csoda.

Én is körülmetélt vagyok és csak szopok vele. Látványra is undorító, használhatatlan kb...

Kérdező, vigyázz magadra, meg mindenki vigyázzon, milyen kibicekre hallgat

Nem viccből nőtt se a fitymánk, se a szempillánk, se a körmeink!!!

2011. máj. 1. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
te a komoly sebészeket nevezed kibiceknek? azért hátrább az agarakkal!
2011. máj. 1. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a sebész, aki nekem megcsinálta (mondhatom, jól megcsinálta) az egy igazi kibic volt és nagyrészt az összes így viselkedik. Megcsinálja a bajt, aztán ráfogja a nyuszira.

Most itt állok, használhatatlan pénisszel és a sebész mossa kezeit.

Nagyon gáz ez az állapot. Nagyon vigyázz magadra

2011. máj. 15. 07:15
 18/20 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatt, hogy megcsinálja a bajt? milyen bajt csinál meg?

látom, te egy férfiasságodban sértett ember vagy, de attól még ne beszélj hülyeségeket másoknak! nyilván sokaknak nagyon szépen megcsinálják a körülmetélést, na meg mellesleg megoldást nyújtanak egy problémára, hiszen nem véletlenül került elő a körülmetélés kérdése valakinél! erre nem gondoltál?

2011. máj. 15. 08:49
 19/20 anonim ***** válasza:

A körülmetélésre NINCS SZÜKSÉG, csakis akkor, amikor valaki súlyos cukorbeteg és az ugyanaz, mint amikor amputálni kell a lábát...

Amúgy meg, 2011 van és bőven lehet válogatni a módszerek, a CIVILIZÁLT módszerek közül és nem kell lecsonkolni az egész előbőrt, mert annak funkciója van. Semmink se viccből van rajtunk és bennünk.

Nekem feszül, amikor merevedik, fáj, így a legkisebb mozgatás is fáj. Ronda is, ki van száradva, érdes, kérges tapintású és ronda is, foltosodott az évek alatt, ezzel nem vagyok egyedül. Ez nem jó.

Bárkit érhet ilyen baj, az orvosnak meg neked persze lehet egyszerű, hogy mindent levágnak valakiről, van, aki ezt keresi, szereti, mert ez a fétise, de a férfiak nagy részének ebben az országban biztosan nem az, ahogy láthatjuk is.

Teljesen jogosan védik azt, ami hozzájuknőtt, mivel annak funkciója van, ha gond van vele, mert gyullad, szűk, akkor gyógyítani kell és nem csonkolni. Törött lábat se amputálunk.

2011. jún. 12. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:

A "szépen levágott" fityma is probléma, amikor hiányzik. Minden ötödik körülmetélt elégedetlen a műtét utáni állapottal, leginkább a makk érzéketlensége miatt, a kiszáradás miatt. Ha "szépen" is sikerül, akkor is kiszárad, fehéredik, kérgesedik sokszor.

Orális szexet nem élvezem pl és ismerek személyesen is olyat, aki szintén nem... szintén körülmetélt... de nyilván véletlen és nyilván csak a "férfiasságomban megsértettségem" miatt mondom ezt.... LOL

2011. jún. 12. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!