Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymán belül két piros...

A fitymán belül két piros szélű folt, közepén fehér, mint egy gyulladás. Mi lehet? Gomba vagy herpesz?

Figyelt kérdés

Segítenétek, hogy valaki tapasztalta-e már az alábbi "állapotot"?

Új partnerem van, az első pár szeretkezés után jött ki, de rajta semmi rendellenes tünet nem volt, és most sincs.

Úgy néz ki mint két hólyag, de nem dudoros (azaz nincs feltelve) a közepén a fehér rész. Nem fáj, nem viszket, csak ha hozzáérek. Gombás fertőzésre gyanakodtam. Kentem Canestennel, Zovirax-al, Aloe Fisrt-el, még Körömvirág kenőccsel is, de semmi változás nem volt. Elmentem hát a dokihoz. Felírta a Pimafucort-ot. Azzal kenegettem, a tünetek javultak, aztán nem bírtam tovább és maszturbáltam. Mintha újból megnőtt volna.

Jah, az orvos nem tudta megmondani hogy mi az, csak hogy kenjem napi 2X és egy hét múlva újra menjek el. Röhej, komolyan mondom, hogy ő nem tudja mi az.

Várom a véleményeket, hátha valaki találkozott már ilyennel.

Köszönöm!

2009. febr. 22. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az inkább egy begyulladt nyirokcsomó lesz, kicsit valószinűtlen hogy pont most jönne ki egy sérv. Viszont ez nem visz előre az afta/szifilisz vitában, mert mindkettőnél lehet nyirokcsomó-duzzanat. Azért a szifiliszt egy egyszerű laborvizsgálattal ki lehet szűrni (VDRL).
2009. márc. 4. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék a fejleményre... él még a kérdező vagy le kellett vágni a péniszét? SOS!
2012. aug. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!