Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a probléma a merevedé...

Mi lehet a probléma a merevedésemmel?

Figyelt kérdés

Mostanában nem az igazi a merevedésem, van , h izgatás hatására se áll fel.

De van h elég tűrhető, igazából az időponttól is függ, mert reggel sosincs gond vele, este viszont..változó.

Jah és a lényeg, h nem csak barátnőmmel, hanem ha magamnak próbálom akkor is gáz.

Kipróbáltam a Dragon powert, ez ilyen ginszeng alapú készítmény, azzal megint nem volt gond, ha bevettem egy tabit pár napig megint jó volt.

De nem akarok életem végéig ilyeneken élni.

Tud rajtam orvos segíteni?

Vagy ez a hajó már elment?

2011. márc. 15. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Semmiképp nem ajánlom az ilyen készítményeket, mivel teljesen megbízhatatlan az összetételük.

Ugyanakkor a merevedési zavar más betegség jele is lehet. Ha nem függ a körülményektől, akkor különösen. Urológust keress fel.

2011. márc. 15. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2011. márc. 15. 22:44
 3/5 zeiksz válasza:

23 évesen a repülő legyet is még kell tudni dugni. Szerintem csak pihend ki magad (esetleg vegyél ki egy hét szabit és tényleg pihenj). Ha reggel minden oké az szerintem jó jel.

Nálam is volt hasonló, és (pihenés++ && stressz--) megoldotta.

2011. márc. 16. 09:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Stressz:S:S

Szal tény, h egész nap szaladgálok, meg alig van egy kis pihim sokszor, de én ezt nem érzem olyan nagyon megterhelőnek.

Meg más is van ezzel így aztán még sincs semmi baja.

Az lesz, el fogok menni orvoshoz.

2011. márc. 16. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető valami keringési probléma, esetleg valami urológiai eredetű. Menj urológushoz amíg nem késő...
2011. márc. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!