Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Barna foltok a makkon, hogy...

Barna foltok a makkon, hogy tűntethetem el?

Figyelt kérdés

Voltam vele orvosnál,urológusnál,majd bőrgyógyásznál és még mehetek,most nem jut eszembe a neve,de aki a rákkal foglalkozik,bár eddig minden doki állította,hogy nem rák,de szokatlan helyen van és emiatt elküldtek,biztos ami biztos alapon.

Eddig mindenki azt mondta,hogy nem veszélyes nem kell foglalkozni vele pigmenthiba,vagyis anyajel,csak nagyon sok és nagyon rossz helyen.

Csinálni nem kell vele semmit és nem is lehet,mindegyik doki ezt mondta,de ez engem nem nyugtatott meg.

A foltok mindíg is ott voltak,amióta csak emlékszem.

De valahogy biztos meg lehet tőlük szabadulni,mert volt a makkomon egy gyulladás egész apró vörös folt volt max fél cm átmérőjű gyorsan elmúlt orvos nem is látta de akkor lefoszlott onnét a bőr vagy hártya szóval a kettő közül amelyik van és a barnaság is eltűnt alóla.

Ezért gondolom,hogy hámlasztással el lehet tűntetni és biztos vagyok,benne,hogy nem én vagyok a világon ezzel egyedül így és biztos volt már aki talált megoldást erre,csak nem tudom,hol keressem.

2011. márc. 15. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémám van. Nekem 1 nagyobb anyajegy

és 1 kisebb van a makkomon, és foltok is vannak.

Ezek szerint nem lehet semmivel eltüntetni ???

2011. aug. 12. 23:09
 12/12 A kérdező kommentje:
DElvileg ellehet tűntetni úgyhogy lenyúzzák de attól nem lenne szebb és rendkívül sok fontos ideg eltűnne ami elég nagy gond lenne,meg szerintem elég fájlamas műtét is lenne bár az ilyet már lehet altatásban végzik,de szerintem ott jóval több az ideg mint a fitymában és az is fájt mikor varták össze még érzéstelenítéssel is,bár kibírható volt.
2011. szept. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!