Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális a kicsi mellnagyobbodás?

Normális a kicsi mellnagyobbodás?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom hogy a mellem meg van nagyobbodva..

Nem tudom h normális e ha megnyomom fáj de egyáltalán nem vészesen. Nem hiszem h elhízás lenne mert 170-172 cm lehetek és 60kg egyáltalán nem vagyok kövér. Lehet köze a felnőtté váláshoz? A hangom nemrég kezdett el mélyülni

15/f

2011. márc. 12. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja, tök normális, ebben a korban ez gyakori, nekem is kb ilyen korban duzzadtak meg kicsit a melleim, és ha megnyomtam, kellemetlen volt meg csúfoltak is miatta : (. De aztán pár év alatt visszahúzódott, mondjuk én fogytam is. Bár a mellbimbóim kicsit nagyobbak maradtak az átlagnál, de már nem feltűnő.
2011. márc. 12. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyéim is megnőttek, szép nagyra, és úgy is maradtak :D
2011. márc. 12. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, nyugi nekem is mindig ez van mielőtt megjön XD

Am mennyire nagyobbodott meg? Ha látványosan, akkor jobb lenne utánanézni a dolognak.

2011. márc. 12. 23:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentelőnek üzenem hogy nem volt vicces XD

kb nem régóta van így remélem visszahúzódik

most egy kicsit megnyugodtam köszi!

2011. márc. 13. 15:20
 5/7 anonim válasza:
figyelj, attól függ mekkora az akkora, ha csak egy kicsit, az nem para, a csajok szeretik a parizert. De ha már anyád a karácsonyfa diszitéskor a melledre is aggaszt diszeket, akkor fordulj orvoshoz.
2011. márc. 13. 22:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkora azért nincs XD max 1cmre lóg ki. Amiket írtatok azok alapján nem vészes (remélem)
2011. márc. 13. 22:49
 7/7 anonim válasza:
nyomj pár fekvőt naponta és kerekebb lesz meg feszesebb
2011. aug. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!