15 éves vagyok, a makkomon van pár piros pötty és viszket meg fáj. Meg az alatta lévő bőr is piros azon a kis részen, de csa kaz egyik oldala?
Figyelt kérdés
már 2-3 napja van ez, van hogy nehezen tudom hátra húzni emiatt mert fáj, szerintetek mi lehet ez? kicsíphette a vizelet?2011. márc. 2. 21:37
11/18 anonim válasza:
Mi az, hogy "talytékos"?
Reggel és este kend be, de előtte persze meg kell mosni és szárazra törölni. Ha egy hét alatt nem jön rendbe, akkor el kell menni az orvoshoz. Ha nincs ott bőrgyógyászat, akkor a gyerekorvosnak is megmutathatod.
12/18 A kérdező kommentje:
hát tuddo a krém rajta össze ált
2011. márc. 2. 22:15
13/18 A kérdező kommentje:
köszi, kenem mától 1 hétig és reggel este fürdés derékól lefele reggel :D és ha nem múkig góó gyerekorvos..
2011. márc. 2. 22:16
14/18 A kérdező kommentje:
most bekentem, olyan jóó hűsíti :DD
2011. márc. 2. 22:18
15/18 anonim válasza:
"krém összeáll"
Nekem az oldat jobban bevált pont emiatt, de az eleinte csípett, mostmár nem.
16/18 A kérdező kommentje:
akkor szerinted mondjam anyának hogy vegyen oldatosat?
2011. márc. 2. 22:34
17/18 anonim válasza:
Bőrgyógyászat mindenütt van. De első körben a körzeti is jó, aki csak tudja, hogy hova küldjön, ha indokolt.
18/18 anonim válasza:
szia. mitől volt ez a gondod?? a barátomnak ugyanez van. segits légyszi! köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!