Egy nemi együttlét kb. meddig szokott tartani?
Igen, pártól, meg hangulattól, meg időtől is :)
De a nagy átlag szerintem olyan fél óra. De volt már, hogy remekül élveztük az 5 percet is, és volt, hogy 4 órát együtt voltunk :)
még páron belül is nagyon változó
nekünk a 3 perctől 2 óráig terjed,attól függ mennyire rágen voltunk együtt,mennyire "gyorsan,mert...",vagy elnyújtva lassan szerelmesen...
18:31
Akkor ezt úgy vegyem hogy 5 perc alatt mentetek el mind a 2-en
18:32 vagyok
23 éves nő vagyok,van hogy 3 perc elég...mindkettőnk orgazmusára...csak eléggé fel kell hozzá izgulni:) (pár pajzán sms,pár csók a nyakamba mig felérünk lifttel,éstb)
így már tiszta a kép csak nem voltak tisztába ezzel is már "piszkálja" a gondolatom, vagy hogyis mondjam :)
amúgy én 15 éves vagyok
Igen, úgy vedd :)
Ha már régóta nem tudunk egymásra időt szakítani, és rohanni kell, nagyszerű tud ám lenni az az 5 perc is, bár azért egy hosszú, és alaposan kiélvezett szeretkezést nem tud pótolni. De próbálkozik :P
15 vagy,gondolom szűz még
ne várd hogy első pár alkalommal orgazmusod legyen,vagy órákig tartson,össze is kell ehhez szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!