Rövid fitymafék? Egyáltalán fitymafék?
Sok helyen látom, hogy rövid fitymafék. Valójában az mit jelent? Hát a makkomnál, a húgycső nyílástól nekem is összevan nőve a bőr. Vagy talán nekem is az van??:\
Mikor merev állapotban van, akkor sem csúszik le teljesen, de mikor továbbhúzom, akkor persze feszül. Ez a gumi ráhuzásánál is okoz kisebbnagyobb problémákat.
Mindenkinek van ilyen bőrnyúlványa ugye? A húgycső aljától a fityma aljáig.
Nálam az a probléma, hogy merev állapotban sem nyúlik ki teljesen a bőr, és ezért visszajön a makk tetejéig. Alul persze már teljesen feszül. És itt a nehézség a felhúzásban, mert mikor már fenntvan, akkor a bőr ugye visszamegy, és a gumi is visszacsúszik..vagy hogymondjam..nemtudom elmagyarázni, de gondolom érted/titek :)
Hali!
Háát nem tudom. A féked rövid az tuti, de az már nem 100, hogy fitymaszűkületed is lenne. A legutolsó kommentedből én azért erre is következtetnék, ez alapján...:
"...lecsúszik. de csak a teteje. az alja rendesen szorul..."
Az viszont 100, hogy téged ez zavar, és nemcsak a gumifelhúzásnál, ebben biztos vagyok. Kben nem írtad volna ki ezt a kérdést, ill. nem emelted volna ki.
A másik problémád, hogy te roppant zavarban vagy, épen ezért nem mered magadat hogyan kifejezni, és érez7ő a szavaidban a pironkodás. :-o
Ha ennyire zavarban vagy itt -- nyilvánosan, de mindent el szeretnéd mondani, akkor gyere, írj egy >>privit és zártabb környezetben... (email/SkyPE/MSN -- amelyik neked szimpatikusabb) ...megvitatjuk. Hátha ott könnyebb lesz megnyílnod pironkodás, szégyenlősködés nélkül... ;-)
Nyugodj meg, Pajtás, semmi gáz! :-)
FEL A FEJJEL! ;-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!