Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék? Egyáltalán...

Rövid fitymafék? Egyáltalán fitymafék?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom, hogy rövid fitymafék. Valójában az mit jelent? Hát a makkomnál, a húgycső nyílástól nekem is összevan nőve a bőr. Vagy talán nekem is az van??:\

Mikor merev állapotban van, akkor sem csúszik le teljesen, de mikor továbbhúzom, akkor persze feszül. Ez a gumi ráhuzásánál is okoz kisebbnagyobb problémákat.

2011. febr. 21. 18:42
 1/7 poiu ***** válasza:

[link]

Erről van szó?

2011. febr. 22. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
ilyesmi de mégse.. ennyire nem durva..vagy hogy is mondjam..:\ Engem nem zavar, valójában csak a gumi felhuzásnál idegesít..:\
2011. febr. 23. 20:46
 3/7 poiu ***** válasza:
Akkor semmi gond. Gyakorold, hátha van jó technika.
2011. febr. 24. 09:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van ilyen bőrnyúlványa ugye? A húgycső aljától a fityma aljáig.

Nálam az a probléma, hogy merev állapotban sem nyúlik ki teljesen a bőr, és ezért visszajön a makk tetejéig. Alul persze már teljesen feszül. És itt a nehézség a felhúzásban, mert mikor már fenntvan, akkor a bőr ugye visszamegy, és a gumi is visszacsúszik..vagy hogymondjam..nemtudom elmagyarázni, de gondolom érted/titek :)

2011. febr. 26. 12:12
 5/7 poiu ***** válasza:
Mindenkinek van. Felhúzás: ez nem matek probléma, amit itt elméletben meg tudnánk oldani :-). Nem egészen értem, amit írsz, gondolom a gumi fél centit csúszik vissza, nem? Ha ennyi, akkor miért zavar, úgyis kell legyen hely a végén...
2011. febr. 27. 06:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Ugyértemhogy amikor felhúzom nincs semmi.. de mondjuk mikor már megy a szex, akkor elvissza csúszkál. Ezt ugyis észreveszem, hogy mikor kézimunkát végzek:) lecsúszik. de csak a teteje. az alja rendesen szorul, de nemtudom hogy a bőr ahogy mozog az a probléma, vagy mi a baj.
2011. febr. 27. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Háát nem tudom. A féked rövid az tuti, de az már nem 100, hogy fitymaszűkületed is lenne. A legutolsó kommentedből én azért erre is következtetnék, ez alapján...:

"...lecsúszik. de csak a teteje. az alja rendesen szorul..."

Az viszont 100, hogy téged ez zavar, és nemcsak a gumifelhúzásnál, ebben biztos vagyok. Kben nem írtad volna ki ezt a kérdést, ill. nem emelted volna ki.

A másik problémád, hogy te roppant zavarban vagy, épen ezért nem mered magadat hogyan kifejezni, és érez7ő a szavaidban a pironkodás. :-o

Ha ennyire zavarban vagy itt -- nyilvánosan, de mindent el szeretnéd mondani, akkor gyere, írj egy >>privit és zártabb környezetben... (email/SkyPE/MSN -- amelyik neked szimpatikusabb) ...megvitatjuk. Hátha ott könnyebb lesz megnyílnod pironkodás, szégyenlősködés nélkül... ;-)

Nyugodj meg, Pajtás, semmi gáz! :-)

FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

2011. márc. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!