Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet? (bőv. Lent)

Ez mi lehet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
A péniszemen és a herezacskómon ilyen kis fehéres kiütések vannak. Legsűrűbben a péniszem tövénél. Fájni nemfáj viszont napi 1xer 2xer iszonyatosan elkezd viszketni. Mi ez és mi a teendő?
2011. febr. 8. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy nem az egészség jele. Menj el háziorvoshoz, ő majd ad beutalót. Vagy menj magándokihoz, ő majd megvizsgál. Valami fertőzést kaphattál el.Lehet szexuális partnertől, de lehet hogy valamelyik mosdóban. Elég lehet, ha nem mostál alaposan kezet, vagy olyan után fogtad meg a kilincset kifelé menet, akinek ilyen van. Egy jó tanács: NE VAKARÓDZ, mert borzalmasan be tud lobbanni és utána mind jobban viszket. Amíg eljutsz a dokihoz, nekem bevállt: kamillatea (kamilla virágzat leforrázva, de ne forrjon amikor a filtert bele teszed), ezzel borogasd naponta, amikor csak akarod, de legjobb napi kétszer minimum.Gyulladás csökkentő és fertőtlenítő hatású. De okvetlen menj dokihoz, kapsz rá krémet és elmúlik. Ha a barátnődnek van valami bacija, és kapott rá krémet, te is használd mert kül. ping-pong labda effektus: azaz visszafertőzhetitek egymást.Persze mindig tisztálkodás után. Remélem segítettem.Gyógyulj meg hamar! /25 éves lány
2011. febr. 8. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:

:D

Már bocs előző, de azok nem kiütések, hanem teljesen ártalmatlan Fordyce-pöttyök akaróznak lenni... a viszketés meg nem amiatt van.n ezek a pöttyök a férfiak 90%-ánál jelen vannak... akár a makk szélén is lehetnek belőlük... nemcsak a péniszen, meg a zacskón.

A viszketést meg szerintem más okozza, azt meg okozhatja akármi, amiatt bőr-és nemibeteg-gondozót keress fel, ha a Fenistil gél nem mulasztja el.

Egyébként mennyi is vagy most? És Mióta vizked? :)

2011. febr. 8. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. 14 vagyok még nem volt szexuális kapcsolatom. Tuti hogy nem olyan pöttyök mert utánanéztem és azok nem terjednek nekem viszont igen.

A viszketés pedig azóta van amióta ezek a kiütések, szóval szerintem kapcsolatban vannak egymással.

2011. febr. 9. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:
télleg! nem lehet hogy gomba?
2011. febr. 9. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

"télleg! nem lehet hogy gomba?"

Télleg, és ha azt mondjuk az, akkor te ezt maradéktalanul be is veszed? Akkor csak azért mert azt hiszed, jót mondtunk veszel egy tubus Canestent, és elkezded egy hasamraütött tipp alapján kezelni magad vmivel, amiről azt sem tudod, az-e? Akkor mit csinálsz, ha kiderül, hogy mégsem az, és a kenőccsel csak ártottál magadnak???

Az amit leírsz, az simán megfelelhet a Fordyce-pöttyöknek, mert az a serdüléssel egyetemben kezd kialakulni. Serdülőkor előtt még senkin nincs ilyen, ahogy látványos szőrtüszők sem. De ha aggaszt, mondtam... ott a bőr- és nemibeteg-gondozó, menj el mielőbb azt' nézesd meg! Ne tőlünk várd, hogy megmondjuk, mi a bajod, pláne úgy ne, hogy nem is láttuk, hogy is néz ki a farkad és a zacskód! (Ezzel persze nem azt akarom sugallni, hogy most ezért fotózd le, és töltsd fel, oszt' linkeld be ide! Nem!) MENJ EL ÉS NÉZESD MEG!!!

Ha nincs a környéketeken bőr- és nemigondozó, akkor a bőrgyógyász, vagy az urológus is megteszi, EGYIK HELYRE SEM KELL BEUTALÓ! Elmenni meg ne félj hozzájuk, nem halsz bele!

2011. febr. 10. 05:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!