Apró kiütések vannak a péniszemen, mi lehet ez?
Hosszú ideje megvannak már, azonban nem foglalkoztam velük komolyabban eddig. Viszont elélvezés után főleg ha egymás után kétszer is elélvezek, akkor szúró fájdalmat érzek a péniszemben főleg merev állapotban. Készítettem egy diszkrét képet, csak egy kis bőrfelület látszik.
Íme: [link]
Hali!
Ezek tökártalmatlan Fordyce-pöttyök (a képen), nem kell velük semmit se csinálni, de nem fognak elmúlni. Fájni nem fájnak, uakkor nem pattanás, szal ne nyomogasd!
Nagyobb gond a cerkádban az ejakuláció után fellépő szúró fájdalom. Bár nemtom a bréd melyik részében, helyileg hol érződik ez, ill. azt sem, hogy hány éves vagy, és mióta van ez már, azért én úgy glom, nem ártana felkeresned az urológust és kivizsgáltatnod magad, mi is okozza ezt!?
Üdv: EE
Köszönöm a válaszod, megnyugodtam ezek szerint nem jelentenek komolyabb problémát ezek a foltok. Eltüntetésükre van valamilyen egyszerű módszer?
A szúró fájdalom a hímvessző belső falából ered, elég rég óta van ez a problémám is, komoly ötletem h miért van nincs.
Hali ismét!
Minek akarod eltüntetni? Ilyen minden embernek van szinte, de van akinek nemcsak a péniszének fedőbőrén, felső fitymáján, herezacskóján, hanem a makkszegélyén, mellbimbóján ajakmentén, nők esetében a szeméremtájékon ugyanúgy, mint nálunk férfiaknál. Egyszerű módszer nincs, eltüntetni meg nincs értelme. Ne zavartasd magad miatta, a csajokat meg aztán baromira nem érdekli, sz'al szokd meg!
A belső szúrás a komolyabb, de sztem ezt mindenki így gondolja. Azt viszont ki kell vizsgáltatnod, méghozzá már tegnap vagy egy éve, ... akkor amikor megjelent ez a fájdalom, akkor el kellett volna menned kivizsgáltatni! Ebben az esetben talán inkább az andrológushoz kéne fordulnod, mint az urológushoz, mert előbbi jellegzetesen férfigyógyász. Megijedned tőle nem kell, nem esz meg, ahogy az urológus sem.
Megkérdez7M hány éves is vagy?
És pontosan mióta szúr a Jancsi?? :-)
Ide még leírtam némi információt erről a Fordyce-pöttyöket is érintő témáról. Olvasd el, itt jobban kifejtegetjük a dolgokat.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Urológusnál/Andrológusnál azóta voltál már?
Ha igen, mi volt ott? Mit csinált a doki veled, és mi lett a vége? Megszűntek a belső szúrásos dolgok?
Igen, azt én is ajánlom.
Ha belülről szúr nézesd meg egy ANDROlógussal!
Vagy ha semmi baja nem lesz az andrológus szeirnt sem, akkor vsz. pszichés le7 a szúrás eredete. Majd ha ELMÉSZ a dokihoz TÉNYLEG, és NEM HALOGATOD TOVÁBB az elkerül7etlent, hanem SZEMBENÉZEL A FÉLELMEIDDEL, akkor az kideríti.
Ha lesz eredmény, majd számolj be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!