Van-e a tökönrúgáshoz hasonlítható más fájdalom?
Ha 5ször tökön rúgnak egymás után, na az egy szülési görcs. Mellesleg a nők elég nagy százaléka menszesze alatt fetreng a földön, hány és belázasodik.
Engem ráz a hideg és folynak a szemeimből a könnyek.
Engem is rúgtak már puncin, és nem hinném, hogy kellemesebb, mint egy tökönrúgás.
Azután ha megszorítod a mellüket igazán erősen, olyan fájdalmat produkál, aminek ájulás lesz a vége.
Hát szerintem a tökönrúgás nem a klasszikus fájdalom, inkább olyan, mint amikor bevered a könyököd, belerúgsz a küszöbbe, gyomorszájon ütnek stb. Sztem inkább ezekre hasonlít, persze sokkal bénítóbb a felsoroltaknál.
De iagzából nem lehet elmagyarázni, tehát pl az első válaszoló írta, hoyg 5 tökönrúgás egy szülési fájdalom, na ez hüyeség. Nem tudhatja, nem érezheti át egyik ember a másik fájdalmát. Ráaádsul a fájdalom szubjektív, van ugyanaz a hatás két külön embernél nem feltétlen okoz hasonló erejű fájdalmat.
23:09
Természetesen csak a fájdalom mértékét próbáltam belőni.
Bár a nőket mondják a gyengébbik nemnek, mégis ők tűrik jobban a fájdalmat, ezért nem bírom, ha egy férfi nyavalyog. (Ugyanaz a betegségünk volt egy férfi ismerősömmel szinkronban, ő folyamatosan 'szenvedett', őrületbe kergetett.)
A szülés egy görcsös fájdalom, bár nem szültem és nem is fogok imvel férfi vagyok,de szerintem köze nincsen a tökönrúgáshoz. Mivel ha eltalálnak alsóközéptájon,akkor bizony a hasban érzel egy brutálisan erős,de tompa fájást,amitől akár eszméletet is lehet veszteni,míg a szülés
egy erős görcs gondolom, mint egy durva lábgörcs, csak csúcsérzékeny helyen megszorozva ezerrel. :) Még olyat nem hallottam hogy valaki szülés közben a fájdalomtól elájult volna. Szerintem egy marha nagy gyomorszájonvágáshoz hasonlítható inkább és kb ott is fáj. :) Amúgy nem gondolnám hogy a férfiak jobban szenvednek és kevésbé bírják a fájdalamt.Már bocs,de ez egy elfogult előítélet. Ne általánosíts azért mert egy anyámasszony férfi kolegád volt (pár hozzászólással előrébb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!