Magamnak levágtam a figymám végét. Hogyan tudom minnél gyorsabban begyógyítani a vágást?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 20:42
2/15 anonim válasza:
Körözz a varázspálcáddal és mondd azt, hogy "Fitymusz begyógyulusz".
Kend be betadinnal és pihentesd. De inkább mutasd meg egy sebésznek, mert nem egy tipikusan otthoni műveletz.
3/15 anonim válasza:
Tegyél rá aloe verát, vagy kend be svéd cseppel.
4/15 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 3. 21:08
6/15 anonim válasza:
Hali!
Most őszintén. Valóban komoly a kérdésed, Kérdező? Ha igen,...
_ Hány éves vagy, és mi vitt rá erre a dologra?
_ Hogyan végezted el?
_ Most hogy néz ki a fitymád?
Akár itt is válaszol6sz, de sztem a modok hamarosan úgyis törlik a kérdést, mint minden hasonlót, ezért a válaszod akár >>priviben is érdekel. Nem kell szégyenkezned, csak légy őszinte.
Várom reagálásodat, s benne a válaszaidat.
Üdv: EE
7/15 anonim válasza:
Milyen ember az, aki ilyen öncsonkítást követ el magán?
8/15 anonim válasza:
Akárhogy is, ha orvos nem látja, szerintem neked oltárira oda kell figyelned majd arra, hogy a fitymád nehogy túl "szűken" forradjon össze! És igen, betadin, aloe vera is nagyon jót tesz neki!
9/15 Super Pushy válasza:
Szerintem először is sebész szakorvoshoz fordulj , másodjára pedig elmeszakértővel vizsgáltasd ki magad !!!
10/15 anonim válasza:
Elég hihetetlen, de ha tényleg így történt azonnal menj el az urológiára, mert a vizeletedtől is elfertőződhet!
És akkor nem csak a fityma, a fütyi is oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!