Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez a "seb"?

Mi lehet ez a "seb"?

Figyelt kérdés
A segglyukam felett van valami lyukféleség, vagyis inkább egy "gödör" és felette egy kisebb dudor. Állandóan gennyedzik, van amikor vérzik is. Mi lehet ez? Menjek vele orvoshoz?
2011. febr. 2. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy tályog. Menj vele orvoshoz!!!
2011. febr. 2. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok :) Tályog tudtommal csak nőknél van...
2011. febr. 2. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Butaság,hogy a férfiaknak nem lehet tályoguk.Van egy olyan is,hogy prosztata tályog.Prosztatájuk meg csak férfiaknak van.
2011. febr. 2. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sipoly!:D( [link] )

Minél hamarabb menj el sebészetre vele!

2011. febr. 2. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Utána olvastam: van a végbél közeli tályog.

A tályog nem nemfüggő, valamivel összekevered.

Mielőbb menj orvoshoz, mert nagy a fertőzésveszély, és minél később mész, annál nagyobb lesz a fertőzött, gennyes terület. A doki fertőtlenít, érzéstelenít, kitisztítja a tályogot, gondolom valami kenőcsöt is ír rá, leragasztja, és gyógyulhatsz. Csak mielőbb menj el!!!

2011. febr. 2. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezzel háziorvoshoz menjek, vagy esetleg más téren szakosodott orvoshoz?
2011. febr. 2. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

ha ez cysta pilonidalis, ak nem olyan egyszerű a dolog.

nekem ez volt, többször is, de csak az uccsó volt súlyos, ezért a doki elküldött a sebészetre, kb 5 napot voltam bent.

másodikon megműtöttek, többi lábadozás volt. arra nagyon ügyelj, hogyha fáj a műtét után az ülés egy kicsit is, ak NEHOGY RÁÜLJ!

nekem az összes varrat felszakadt, nem tudom mennyivel tartott így tovább a gyógyulás, de egy nagy tapaszt kellett hordanom hónapokon kersztül, még nyár is volt, és az izadtságtól extrém büdös, 2 naponta kellet cserélni, néha a tapasz mellé folyt a genny, a végén már azt is elfelejtettem, h milyen leülni, és mikor már nem kellett tapasz, a hátamon még ak sem tudtam feküdni, emellett még a járás is nehézkes volt.

azért jó munkát végeztek, mikor teljesen rendbejött, szabadon csinálhattam felülést, hasprést, bármit. kb 4-5 hónappal később voltam ezekre képes.

2011. febr. 2. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!