Fibbrizzo kérdése:
Enyhe prosztatagyulladás ez mért van?
Figyelt kérdés
Voltam urologusnál kiderült hogy enyhe prosztatagyulladásom van irt fel gyogyszert amit 3 .napja szedek .De közbe megfáztam és beteg leszek és most ugy érzem hogy visszatartani sem tudom a vizeletemet de csak fél deci jön belölem .pedig amig nem szedtem a gyogyszert kibirtam elég sokáig most meg még mintha az izmok se müködnének .Lehet attol van mert megfáztam vagy mitöl?segitsetek köszi .2011. febr. 1. 20:29
1/3 anonim válasza:
STRESSZ!!! Lelki síkon egy női főnöktől vagy nőnemű egyéntől elszenvedett konfliktus ami nem került megbeszélésre
2/3 anonim válasza:
Igen szerintem lehet attól mert megfáztál , vannak prosztata gyulladásra teák , én azt ajánlom neked !!!
3/3 anonim válasza:
szedd a gyógyszert, heverd ki a megfázásod vagy az influenzád, aztán ha még mindig vizelési bajaid vannak, menj vissza az urológushoz.
elég sok mindentől lehet enyhe prosztatagyulladásod. pl. attól is, ha nem üríted rendszeresen. szóval ha nincs kivel napjában szexelned, akkor verd rendületlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!