Mi az a pattanás szerű valami a péniszemen a makk alatt?
Figyelt kérdés
nem tudom mi lehet az a fehér pötty:S ha kinyomom kijön belöle vmi és lesz bent egy lyuk, de utánna visszatöltödik:S mi lehet ez??2011. febr. 1. 13:54
1/6 anonim válasza:
azt hogy érted hogy a makk alatt? a bőrön? akkor szerintem az valami kis nem tudom mi már nekem is volt ki nyomtam le fertőtlenítettem azt el múlt.
2/6 A kérdező kommentje:
és mivel fertötlenitetted le??
meg nekem ha kinyomom akkor nagyon fáj:S
2011. febr. 1. 16:34
3/6 anonim válasza:
de akkor fáj ha hozzá érsz és genny jön ki belőle vagy valami fehéres gennyes izé? egyébként én ki nyomtam és kölnivel le tudod fertőtleníteni egy picit rá teszel az újaidra azt rá rakod arra és nagyon fog csípni de el múlik. de csak akkor ha nem a makkon van hanem a bőrön!!
4/6 A kérdező kommentje:
genny szerintem:S
a makk alatt van a börön
kösz a választ
2011. febr. 2. 14:34
5/6 anonim válasza:
Neked is leírom. A múltkor ugyan ezt kérdezte egy másik srác. A férfiak 98%-ának van ilyen sok kis pöttye. :) Nekem is van,az teljesen normális. Először én is ráparáztam,de utána néztem,és teljesen normális,hogy az ott van. ha unatkozok én is szoktam nyomogni,de annyira fáj,hogy abbahagyom. :D
6/6 anonim válasza:
Otthogytam a rágóm szivem <3 !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!