Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom hogy ez mi?

Nem tudom hogy ez mi?

Figyelt kérdés
A makkom egy része elfeketedett és fáj amikor vizelek.Kb. egy hete jelent meg.Akkor még csak egy kis pötty volt.Mi lehet ez??
2011. jan. 29. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, mert ha szövetelhalás, akkor a kisebb gond, ha levágják, mert bele is lehet halni a tőle kapott vérmérgezésbe. Most menj orvoshoz, akár ügyeletre, majd továbbutalnak, ahova kell.
2011. jan. 29. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
orvos, mondjuk, most azonnal!
2011. jan. 29. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a kis pötty akár egy fekély is lehet. Kezd elhalni a szövet. Menj orvoshoz sürgősen!
2011. jan. 29. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Hali!

Az bármi lehet... de addig, amíg nem válaszoltál néhány kérdésemre (le7őleg azonnal) nincs értelme kijelenteni semi ilyesmit.

_ Hány éves vagy?

_ Ez a pötty pontosan hol volt a keletkezésekor, és akkor mit éreztél te ott?

_ Ez a pötty hogyan változott ez alatt az egy hét alatt? Merre kezdett el továbbterjedni és a terjedés helyén mit éreztél?

_ A feketedés helyén mennyire érzékeny?

_ ez a terület a feketedés előtt nem kezdett el véletlenül bekékülni, majd belilulni, s egyre inkább bebarnulni, s úgy feketedett el fokozatosan?

_ Fürdéskor/Zuhanyzáskor (melyik?) mit tapasztaltál? Hogyan viselkedett ez a fajta terület?

Most vizsgáld meg magadnak a területet egy fültisztító pálcikával!

_ Zsibbadást érzel-e valahol, vagy azóta tapasztalsz-e esetleg érzéskiesést a makkod BÁRMELYIK részén?

_ Érzel e folt közül ill. az alatta lévő párnás részén ott valamit? Működnek-e ott az érzőidegek?

_ Csöveléskor hol érzel fájdalmat? ez a fájdalom milyen jellegű? (Írd körül!!!)

_ Merevedéssel minden rendben? Azóta volt merevedésed, esetleg magömlésed, szexuális kapcsolatod vkivel?

_ EMLÉKEZZ VISSZA! Amikor ez a "pötty" kialakult, előtte a péniszed "miben vett részt"? Szeretkeztél vkivel óvszer nélkül? Kotont viseltél? "Játszottál" magaddal úgy, hogy nem megfelelően letisztított eszközöket is használtál önkielégítés közben?

_ Mennyire mosol kezet WC-használat előtt ill. után? Szappannal esetleg tusfürdővel?Körmeidet is rendesen kitisztítod olyankor?

======== *** ======== *** ========

Először is... NYUGODJ MEG!!! :-o

Elhiszem, hogy megijedtél, de ha most az eddig leírtak hatására, meg az eddigi félelmeid miatt össze-vissza rohangálsz, rimánkodsz, rettegsz, rágod a körmeidet, nem leszel előrébb! :-o

Nyugodtnak lenni most egy elég nehéz feladat a te helyzetedben. De hidd el a legésszerűbb módszer ez. Ne beszéljünk bele ebbe a dologba idejekorán SEMMI olyat, ami nem biztos, hogy úgy van. A végső diagnózist az orvosodnak kell kimondania, aki meg fog vizsgálni, akkor bőőőőven ráérsz a következmények miatt rettegni. Most még azt sem tudjuk, van-e rá okod!? Egyetértesz? :-)

Figyu! Először is válaszolj a kérdéseimre! RÉSZLETES VÁLASZOKAT KÉREK, a te érdekedben!!! Oké? ;-)

Ha itt esetleg szégyellnéd magad, >>priviben is válaszolhatsz, azonban az idő most számodra egy igen fontos tényező, ezért válaszolj nyugodtan, átgondoltan, de MIELŐBB!!!

A válaszaidat mindenképp várom leírva, tisztázás gyanánt. Ha úgy érzed, tanácstalan vagy, összezavarodtál, (le7 nem is mersz szólni szüleidnek,... nem tudom...,) akkor a válaszaidon kívül megad6od akár a SkyPE ill. MSN-címedet is, ha úgy döntesz >>privit írsz nekem. Ki foglak erről kérdezni, erre készülj, de mindez teérted történik majd. Utána eldöntjük közösen, mi legyen. Okés? :-)

Most nyugodj meg, lélegezz mélyeket és válaszolj. Okés? :-)

FEL A FEJJEL, Pajtás! Segítünk! ;-)

Üdv: EE

2011. jan. 29. 17:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Zsibbad és amikor pisilek elkezd csípni.Mindig kezet mosok wc-zés után.Fürdéskor ugyan olyan volt.A folt alatt érzek egy kis puklit.Nem volt merevedésem, nem volt soha senkivel szexuális kapcsolatom és nem volt azóta merevedésem.Nem ˝játszottam˝ magammal még soha.11 éves vagyok.
2011. jan. 29. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, anyukádnak szólhatnál, így, hogy 11 éves vagy még csak. Ő tudna elvinni téged orvoshoz. Bármi lehet ez, de hidd el jobb, ha megvizsgál egy orvos. Nem fog kinevetni senki sem!!
2011. jan. 29. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:

"Ou!" S:-S

Még csak 11 éves vagy?? Ez most meglepett... :-s

Az alábbi kérdésekre még mindig várom válaszaidat.

_ Ez a pötty a fütyiden pontosan melyik részén keletkezett, és akkor mit éreztél te ott? (Csípett? Húzodott? Érződött? Szúrt? ...stb.)

_ Ez a pötty hogyan változott ez alatt az egy hét alatt? HONNA ÉS MERRE kezdett el továbbterjedni és a terjedés helyén mit éreztél?

_ A feketedés helyén mennyire érzékeny? Ha hozzáérsz érzel fájdalmat?

_ Ez a fekete rész nem fokozatosan kezdett el véletlenül bekékülni, majd belilulni, s egyre inkább bebarnulni, mielőtt befeketedett? (Biztos, hogy fekete???)

_ Fürdéskor/Zuhanyzáskor (<< melyik?) mit tapasztaltál? Ez a feketedés hogyan reagált a tisztálkodásra?

_ Csöveléskor hol kezd csípni a fütyidben?

_ Ahol zsibbad, ott ha mondjuk megcsíped a makkodat, érzel fájdalmat? Vagy csak zsibbad? :-o

!! _ Szüleidnek szóltál már róla? Esetleg mersz szólni arról, hogy ez a dolog ott van? Hogy érzed most magad? Milyen gondolataid, esetleg félelmeid vannak?

A >>privimre érkezett azóta egy egysoros üzenet. Azt te írtad? (nem tudom eldönteni, mert aki írta nem linkelt topikot, amivel az üzenete kapcsolatos.)

Várom válaszaidat, és nyugodj meg! Oké?? ;-)

2011. jan. 29. 20:10
 8/12 A kérdező kommentje:
A makkom oldalára nőt, kör alakú folt.Nem érzek fájdalmat ha hozzáérek, de zsibbad.A színe meg inkább sötét barna.Fürdésnél ugyan olyan.A szüleimnek meg ha nem muszáj nem szólok róla.
2011. jan. 29. 20:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem én küldtem az üzenetet.
2011. jan. 29. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyuzz!

Csak akkor le7 segíteni, ha MINDEN fenti kérdésre választ adsz! EZ NAGYON FONTOS! És részletesen, enélkül nem le7 semmi érdemlegeset mondani rá. Ne zárd rövidre a válaszokat.

A szüleidet pedig be kellene avatnod, mert véleményem szerint ezt igenis meg kellene mutatni egy orvosnak. Akkor is, ha szégyelled magad emiatt az egész miatt. :-o

2011. jan. 29. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!