Dől a vér a popimból minden kakilásnál. Mit tegyek hogy elálljon?
Figyelt kérdés
aranyerem van de nem akarom még megműttetni...2011. jan. 28. 10:56
1/10 anonim válasza:
Én is sokat szenvedtem aranyér problémákkal, de hidd el, ha elmész egy maszek sebészhez, műtét nélkül 2 perc alatt megoldja a gondodat.
2/10 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz, mielőtt összeszedsz egy komolyabb fertőzést.
3/10 anonim válasza:
Kénytelen leszel elmenni, ha ez a helyzet, mert hosszútávon ez így testileg-lelkileg kimerítő és tarthatatlan... Nem tudom, mit értett a másik válaszoló műtét nélkülön, talán fagyasztást, de ha van megoldás, élni kell vele!
4/10 anonim válasza:
Menjél el egy magán proctológushoz,mert nem minden aranyér ami annak tűnik. Dr.Bánfalvi Pétert javaslom,a neten megtalálod. Nehogy nagyobb baj legyen a háttérben.
5/10 anonim válasza:
Dr. Bánfalvi Pétert én is ajánlom. A honlapját feltétlenül nézd meg, egyébként Szfehérváron és Bp-en rendel. Kellőképpen humoros és emberséges, hogy ne érezd magad kényelmetlenül a kialakult állapot miatt.
6/10 anonim válasza:
Szintén páciens tetszik lenni,mint jómagam?
7/10 A kérdező kommentje:
fixen aranyér! vizsgálat volt ami a műtétet javasolta de el kellett halasztani. a gyűrűzés nem lehetséges, pedig azt választottam volna.
valóban kimerítő minden alkalommal ezt átélni de munka miatt nem tehetem meg hogy 2-3 hétig feküdjek.
magánorvosra nem futja.
köszönöm z eddigi válaszokat.
2011. jan. 29. 22:22
8/10 anonim válasza:
15 000 ft egy vizsgálat,nem sok. Én is aranyérnek diagnosztizált valamivel mentem el hozzá,és az igazi probléma nem is az volt,hanem berepedés. Ha nekem megműtik az aranyerem,ma lehet hogy pelenkában járnék,mert a záróizmom sem zárt tökéletesen. Ilyeneket nem vizsgálnak sztk rendelésen! Utána eldöntheted hol csináltatod meg,én 60 000 ft-ot fizettem,utána még a székelés sem fájt. Azért ez sem elhanyagolható szempont. Ennek már több éve,és semmi gondom vele. Egy vizsgálatot neked is megér.
9/10 A kérdező kommentje:
eü-ben dolgozó családtagok sok helyre küldtek. biztos hogy aranyér. még egy kérdés. rendszeres vérzésnél nem fájt a bordád környékén ha ültél? jobb oldalon mell alatt. csak akkor fáj amikor rendszeresen vérzem. amikor az egy időre elmarad a fájdalom sem jön elő. azt mondják vérhiány. ultrahang nem talált semmit, röntgen sem
2011. jan. 30. 16:18
10/10 anonim válasza:
Erre nem tudok konkrét választ adni neked,mivel nekem szinte soha nem vérzett. Csak szúrt,viszketett,fájogatott. De soha nem egyformán,meg a hemoclin nevű gél is jó hatású volt. Egy belgyógyászati kivizsgálás nem ártana,meg egy teljes labor sem,mert nekem gyanús hogy állandóan vérzel. A vérszegénység nem kizárt,de nem tudok róla hogy az fájna. Nehogy komolyabb bajod legyen ott a nyombél környékén,amit aranyérrel letudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!