Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges, hogy gyorsabban...

Lehetséges, hogy gyorsabban fogok nőni?

Figyelt kérdés
17 vagyok és 170 centi. Mindig is el voltam maradva az ostálytársaimtól magasságban. Bár a szüleim se magasak (anyukám 160/ apukám 175) de nálam még az is befogyel hogy 15 éves koromig egyáltalán nem ettem húst, illetve más rendes kajáát se nagyon. Főként vajaskenyér meg tészták tették ki az étrendemet.Mostanában rááltam a húsevésre. Lehetséges , hogy a szervezet behozza a lemaradást, vagy ugyanúgy fogok nőni mint bárki más?
2011. jan. 25. 15:16
 1/1 tetris ***** válasza:

Biztosan nőni fogsz még!!!!!!!!!!!

Egy-két ötlet, hogyan tűnjél magasabbnak: Vegyél fel vastag talpú cipőt. A hajadat fésüld úgy, hogy a fejed tetején felálljon, mint a süninek. Ha lányok társaságában vagy, igyekezz mindig kihúzni magad. Ez is rátesz a magasságodhoz egy kicsit, legalábbis optikailag.

De még nagyon fiatal vagy, és a fiúk nem csak 18 éves korig nőnek, hanem van aki még 20 éves korában is növekszik. Nem kell aggódni!!!!

2011. jan. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!