Miert budos odalent?
Figyelt kérdés
nem tudom de nekem minden nap erzik vmi budos szag lentrol pedig tisztitom es alsonemut is cserelek ez mitol van?megmosom es aztan nem erzik van h 2 3 nap nem erzik de utanna ijra erzik meg a nadragon keresztul is mitol van?2011. jan. 23. 20:45
1/11 anonim válasza:
Feltehetően egy helyes kis fertőzést szedtél össze. Irány a nődoki, ő majd elhárítja a hibát! :)
3/11 anonim válasza:
Így van, irány a doki. Ez fertőzés lesz.
4/11 anonim válasza:
:D
Most látom, hogy férfiak egészsége, bocs:)
Akkor nem tudom. Akkor irány az urológus, ő majd elhárítja a hibát. Talán így :)
5/11 A kérdező kommentje:
betegseg , fertozes hogyan??? meg szuz vok!
2011. jan. 23. 20:55
6/11 A kérdező kommentje:
lehet h onkielegites oka ?pedig 1 heten 1x ha csinalom (16 vok)
2011. jan. 23. 20:56
7/11 anonim válasza:
Túl szűk alsónemű, vagy nadrág.
8/11 anonim válasza:
ha szőrös vagy, akkor a bepállott bőr iszonyú szagot tud árasztani.
szőrtelenítsd magad, a gatyáidat mosd 60 fokon.
lehet, hogy a pállás miatt jó kis baktériumok, gombák telepedtek meg a bőrödön.
kend be magad rendzseresen gombaölő krémmel. ilyet recept nélkül is kaphatsz, de sokkal olcsóbb, ha felíratod a dokival.
ne csak a farkadat és körülötte kend be, hanem a heréd mögött is.
9/11 anonim válasza:
Nem akarok indiszkrét lenni, de milyen gyakran fürdesz? Ha minden este hátrahúzod a fitymád, alapos szappanos mosással megmosod a bőrőd és a makkod és utána törülközésnél is hátrahúzod a fitymád és szárazra tőrlöd a szerszámot (makkal, belső bőrrel együtt), akkor 1 nap alatt nem büdösödik be a fütykös. Nedves közegben és ritkább fürdésnél a baktériumok is hamarabb szaporodnak...
10/11 anonim válasza:
Ja! És a masztihoz semmi köze... viszont mosd meg akkor is. Legalább van plussz egy indok a fürdésen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!